ali promin, se stydim... mys tak me poslali na ivf s tim, ze kdyz nam sest pokusi IUI plati pojistovna a stejne muzu zacit stimulovat az na zacatku noveho cyklu a v nativu ten jeden folik je, ze to muzu stejne zkusit... a zrovna poslali zadost na pojistovnu a objednali me na konzultaci...
za chvili si teda pujdu obalit syr a uvarit brambory, abych to az muzi prijdou jen hodila na panev, urcite budou mit hlad, ale ted mam jeste chvili cas...
tak od zitzra budes mit volno... to je hrozne, zatim co mi co pujdem zitra do prace si prejeme aby dnesek byl co nejdelsi, ty si v praci pred volnem prejes, aby co nejrychleji utekl 😃
vcera me trochu bolelo brisko jako pred ms, tak jsem si rikala ze treba... ja fakt nevim, ani si nemuzu udelat test driv, protoze doma uz zadny nemam...
mys tak me poslali na ivf s tim, ze kdyz nam sest pokusi IUI plati pojistovna a stejne muzu zacit stimulovat az na zacatku noveho cyklu a v nativu ten jeden folik je, ze to muzu stejne zkusit... a zrovna poslali zadost na pojistovnu a objednali me na konzultaci...