Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no jen ovoce a zeleninu, maso stále nepozřu takže se do toho ani nenutim 😅 a brambory 😉
no jsem zvědavá na středu, chvílema mě přepadaj takový ty myšlenky jestli třeba zamlklý těhu nebo tak, no ale pak si zas říkám že to musí bejt ok
😅 😀 blázen no
no musím říct že na to se těším 🙂
no ale takhle si říkám že když mě furt bolej prsa a je mi šoufl, sice už ne tolik tak že to je ok 😉
ahojte holky, tak jsme dneska začali stimulovat, ale teda byla to fakt anabbáze než jsem ho do sebe nechala píchnout tu injekci 😀, jsem prostě posera
asus kdyz uz jsem zvladla pragnyl, tak tohle peri je fakt pohodicka, ta jehla je fakt mala a tenka... i kdyz chvili jsem vahala, do stehna se mi to pichalo tak nejak snadneji, nez do toho bricha, ale rikam si, ze s perem to zvladaji i male deti (cukrovkari) tak proc bych to nemela zvladnout ja...
mysycka dve denne? brrr
ja mam nastesti zatim jen jednu, druha mi pribude az od ctvrtka
no já bych se bodala taky sama i když si to nedovedu představit, ale dostávám je do zadku takže by to bylo těžko proveditelné.
dark 2 denně, protože mám vyšší dávky, ráno 3 ampulky a večer 2 ampulky teda v jedné injekci
nic Holky se loučim dorazi manža s melounkem du nachystat nožik na melounka 😀 krasný den 😵

@alienka24 jo na nakup jo a co kupuješ dobreho? 😀