Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
cauves kocky, prisla som sa vam na chvilocku ukazat. nemam nic nove. uzivame si leto 😉
kuchyna skvela stoji 😉 a aj sa v nej vari 😉. najveci pokus zatial kacka, ale chystam sa na kozliatko.
na dovolenku sa nechystame, financie na dovoelneku sme zrusili a presunuli do kuchyne 😉. ale urcite bude aspon niekde predlzeny vikend.
co tu noveho? nechce sa mi vas moc docitavat, pisete toho vela 😉
uplne cerstvucke. 7 emrijek to je super. kocko drzim peste. kedy ides na transfer?
eus jeste nevim, uvidim co mi reknou zitra, kolik jich bude zitra a v jake kvalite, pokud bude kvalitnich 4 a vice bude prodlouzena kultivace, pokud 3 a mene bude ET zitra...
no tak když už ses na tu pouť dal tak to musíte dotáhnout do konce a navíc máš výbornej start takže to bude dobrý 😉
uf tak já mám zase krizi, no tímhle stylem to vidím že budu chodit tak do půlky září a pak to asi zabalim a budu doma 😅
ali a nebylo by lepsi to zabalit ted a chodit az od tretiho mesice az nebudes mit nevolnosti?
dark....já už jsem ve čtvrtém měsíci 😅 a význam to moc nemá jelikož od září začne pomalu ale jistě blázinec co se týče předvánočních nákupů a do toho se bude dělat ta nová prodejna
jááá se tak těším na zítra, má být hnusně takže si uděláme s matýskem filmový den a budem se válet a koukat a odpočívat a 😉 😎
ali to je skvely plan 🙂 ja budu odpocivat sama, manza jede s kamarady na vylet, ale tak budu se moct koukat na co budu chtit a taky si to uziju...

dark....jo stojí, ale fakt mě to zmáhá, teda dneska mám asi nějakou slabou chvilku 😔