Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ahoj holky, dark tak držím palečky, víš co je dobrý, že buideš přesně vědět den početí 😉
Ahojky, tak Dark už mám asi mimíska u sebe, tak teď moooooc držíme palce a za 14 dní se těšíme na // 🙂
tak mi jedna paní v lékárně zasvěceně sdělila že je chyba že nejím maso že tím miminku škodím a že železo v tabletách není vhodné, tudíž prej to nebude trvat věčně a já maso jíst začnu apak to prý doženu 😝 😠
ahoj 🙂 chvili mi to trvalo jednak jsem sla na sal az v ve ctvrt na dve, pak jsem tam pul hodiny lezela a pak jsem se jeste musela dostat domu a jak jsem dosla tal prijela tchyne, tak jsem byla chvili spolecenska... teda sedela jsem tam s nima...
ted je to dobre, ale jinak zadna slast to ET neni, nejak se tam nemohla dostat a vystridala asi tri katetry nez se ji to povedlo, jeste se to dela s plnym mocakem a pod utz, takze lahudka, ale hlavne ze mam mimouska u sebe a mam i fotku hec 🙂
dark....no ted si od nich hlavně musíš odpočinout a toho bojovníčka si tam pěkně hýčkej 🙂
jasne ted si budu prcka hyckat 🙂 ale chytla me strasna alergie a to jsem si rano vzala zodac a porad smrkam, tak nevim jak se to bude prckovi libit, brisku se to nelibi...
jinak dneska jsem fakt mela kliku, vsechno jelo hned jak jsem dosla na zastavku a prukazka mi jeste dneska platila...
dark...no tak hlavně at tě ta alergie brzo přejde, já si na slovensku kupovala na alergii homeopatika
já dneska začala studovat informace o látkových plenách 😅 to budu mít na pěkně dlouho 🙂
jo ted jo, ale ted nic nestuduju, jsem na to koukala dopoledne, dneska mě bolí nějak bříško, jsem to asi včera přehnala s tím úklidem všude

tery dekuju 🙂 a mnoho stesti na utz