Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
dark to je v poho, já jsem taková maličká a nenápadná, takže jsem zvyklá. Ne dělám si legraci
no tady to většinou drží kopce, takže bud je tu pěkně a všude jinde chčije anebo tady leje a všude jinde je pěkně
😀 ali takže když kopcům dojde trpělivost tak to prostě a jednoduše pustí a rovnou všechno 😀
aha, ty mas volnicko? tak to si uzijte pekne vylet 🙂 ja musim vymyslet kam se pujdu odpolko projit 🙂
ali hmmm sachr je taky dobry 🙂 ale ten jsem delala posledne, tak to chce zmenu...
holky tak já se jdu zcivilizovat a šupeme, tak se mějte zatím krásně.
Dark pěkně hnízdi a ali ty hýčkej a povídej pohádky. Pa
si sikulka ja jeste nepecu, asi to necham na zitra i kdyz vecer mozna prijde bratr tak bych treba mohla neco upect...
ale k obedu jsem delala langose tak se mi do niceho nechce a svagr prisel driv nez uplynula moje spaci pul hodina...
ali mas na me spatny vliv, jsem se zastydela a sla ten pernik hned delat (zvlast kdyz ho mam z krabice), tak uz se pece...
no tak už mám i dozdobeno, ale nějak se mi nepovedla poleva čokoládová tak doufám že se to nějak ztratí v celkovém dojmu 😅 ☹
no jde to, už ani nekuckám, ale jsem nějaká unavená furt tak hodně spim a zítra to v práci snad přežiju
jen spi, kdyz to potrebujes 🙂 ja taky chodim spinkat po obede, ale u me za to muze utros...

val ahoj, jsem te prehlidla, promin 😅
tady prselo vcera pekne a dneska je pod mrakem...