Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no já do nich půjdu, chci to zkusit, ještě bzch chtěla jít na nějakou přednášku a pak si něco nakoupím, přijde mi to hodně zajímavý, jak z ekologickýho hlediska tak i finančního 😉
hmmm uz se tesim az to budu vsechno taky resit 😀 i kdyz ja asi pujdu do normalnich...
no já uvidím, asi ze mě nebude nějaká ortodoxní látkařka, ale chci to zkusit, oni některý ty látkový plínky vypadají fakt kouzelně, takže to zkusím a uvidíme jestli to bude vyhovovat nebo ne
nooo náhodou sem z ní i kousínek snědla 🙂 a dneska je mi od rána dobře, i bus sem přežila 😉
no je to naprosto super pocit že mi není zle 😎 😎 hlavně at už to tak zůstane 😉
odpo nafotím šálku
dobré ráno, ali, tak to ti závidím den bez nevolností 😉 já včera strávila den na vodě a sucharech a v posteli, bylo mi zase děsně zle, manžel jel s dcerou do zoo a já proležela den, večer taky síla a do toho mě v noci začaly budit děsný bolesti levý kyčle, bolí mě to až do teď, brní mi z toho celá levá noha, fakt lahůdka.
jinak už se nemůžeme dočkat zítřka, touhle dobou už budeme vědět jak na tom mimík je, zda je všechno ok a hlavně snad i to pohlaví 😀
ahojik holky tak jak se máte? ja hodila sveho vorvanka do albička teda budu vypadat no už vypadam 😅
@tereza1980 je tak držim pěstičky at víš co to bude třeba se bude stydět a nic neukáže 😉
terez....jej no tak ty si to užíváš pěkně teda 😒 to mě mrzí a na zítra držím palečky 🙂
ahoj asus 😉
asus, já ho přiměju se otočit i kdybych se měla postavit na hlavu, další UTZ totiž bude až kdo ví kdy 🙂 a my se musíme rozhodnout ohledně jmen a taky Tonička chce vědět, co to bude, takže stydlín nestydlín, rozkrok ukáže 😵

a co ty latkove pleny?