Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ne to je len vyhodenie penazi... myslim u mna. no zvycajne ms dorazi 9-12 dni po vyvolavacke. teraz som na nej bola v stredu. takze ms asi dorazi buduci vikend. nastastie doma test nemam a lekarnam sa vyhybam 😉.
co yt kocko ako ti je?
uz je to lepsi 🙂 nevim jak jsi neuspech po ivf snasela ty, ale ja byla cely vikend nepouzitelna a cpala jsem se sladkym... hlavne na krev jdu v pondeli, tak jsem ted jeste polykala utros a to mi teda nedela dobre, pokud ho zavadim jsem jenom ospala, ale jak ho polykam tak se mi slusne mota hlava...
mne sa netvoria vajicka. mam PCO, ci ako to nazyvaju. a aj pri stimulacii som mala 18 folikov a iba 2 vajicka. pritom vsetky hodnoty hormonov a tak som mala take ake maju byt.
viem si predstavit ako sa citis, ved je to tk 2,5 mesiaca co som bola v rovnakom stave. tiez som bola nepouzitelna. neboj kocko bude lepsie, bude ovela lepsie.
eus a da se s tim neco delat? nebo muzete jen zkouset? jde to i prirozene, nebo jen pres ivf?
ja neviem 😉.
ako ked bolo vajicko pekne sa oplodnilo a hovorili, ze nebol ziaden problem. takze asi ked budem mat vajicko, tak sa moze podarit aj prirodzene 😉. ale kto vie ci sa vajucha tvoria, teraz jak mame 3 cykly pauzu, tak to vobec nesledujeme.
zase ivf mi vobec nevadi, to by s toho boli tie moje vytuzene dvojicky 😉.
eus takze vy si davate jen tu povinnou pauzu mezi ivf, ja myslela, ze jste to nechali byt uplne 🙂 no, me ted asi ceka laparka a pak uvidim jestli bude KET...
jj, povinna pauza 😉. a bude zmena protokolu, miesto kratkeho bude dlhy.
nic kocko drz sa. ja uz idem spinkat. dobru nocku. a hlavne dobru naladu, drzim peste nech vsetko ide ako pomasle.
eus dobrou 🙂 ja musim zitra rano po dlouhe dobe brzo vstavat, chci si zajit na tu krev at muzu opustit i posledni zbytek nadeje...
Dobré ráno kočenky 😉
tak jsem se rozhodla, že na ten test cukrovky pro jistotu jdu, takže asus budeme si ve středu držet pěsti, jo 😀
dark je mi to líto ☹
ali jak je možný, že máš zase o kilo míň?? 😕
ahoj ali
ja byla v praze na krvi, tak ted pockam na vysledek a pak se opiju a pak pujdu zpatky do prace...
já jsem taky v práci, a jsem teda zas unavená a ráno cesta busem no horor, blee zas mi bylo špatně 😝 😖
dark.....s tím opitím souhlasím i když bzch ti nejvíc přála aby ses stal zázrak a bylo to uplně jinak 😉
jo a jinak jsem si teda koupila tu první věc na mimíse 😅 😅 paní říkala že už mi to dýl nemůže držet 😀
ali mám jen dotaz, kdy budeš posílat tu knížku, pže příští týden jedu na dovču, tak pokud nestíháš tento týden tak asi až ten přespříští to pošly 😉
alice, pokussím se dostat na poštu už dneska odpoledne, přinejhorším zítra dopo to posílám na 100%
ali tak ted jsem teda zklama... posta uz prisla, ale dopisek od tebe tam nebyl 😢 😢 😢
dark, vážně? to mi ani neříkej prosimtě ☹ já doufám že se to někde neztratilo nebo něco ☹((

na mna dnes nejak vsetko dolaha. neviem cim to je. ale s kazdym meskanim ms je to horsie a horsie... ach joj.