Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
@darkwitch už při minulém IVF to vypadalo na dárce, ale nekonec něco našli...
No brečela jsem v ordinaci doktorce, když mě na tozačala připravovat, že je možné, že bude nutný dárce......zas taková "frajarka" nejsem, abych to někam neprožívala... vždy když si to představím, tak mám pocit úzkosti a chtějí mí téct slzy.., ale jestli je jediná možnost, tak..... 😔
mirenkam jasne to chapu a kdyz jste s tim smireni tak je to super, i kdyz vam preju abyste darce nepotrebovali
mirenkam presne tak streda bude stastna pro nas pro obe 🙂
na smutne myslenky je casu dost 😉
to bych se asi taky neudržela 😉
když jsem byla, tak mě to hrozně bavilo, že tam // fakt jsou.... 😒
Mě tak strašně pálí žáha, v noci se probudím a když si sednu, tak to je děs - musím se jít do lednice napít studeného mléko - trochu to pomáhá, ale přes den to nepomůže vůbec. Snažila jsem se vypátrat, po čem to je, ale nevím - jediné, co jsem zjistila, je celozrnné nebo sojové a takové pečivo, takže jím jen bílé pečivo a chleba. Ale další nevím.
mysycka podle krve je to pozitivni, ve stredu jdu na kontrolni odber jestli to stoupa...
dark a co jinak, to ale bylo ráno asi překvapení, co když sis myslela, že dorazila ms?
mysycka ona ms dorazila a prekvapeni se konalo az odpoledne kdyz jsem volala pro vysledky...
a zatimco dneska jsem byla v klidu tak ve stredu budu asi nervozni nez se dovolam pro vysledky...

@mirkf díky
@darkwitch jj šli, nejspíš je to jediná možnost, víš -byli jsme na různých vyš. a nic speciálního nenašli, takže se ten spermiogram nejspíš nikdy nezlepší.... a než rovnou adoptovat, tak takhle by to bylo, alespň z poloviny naše.....