Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
cauves kocky. nomalne sa zacinam pohavat s myslienkov, ze mozno babo teraz nechcem. no ako potesila by som sa,. ale zase, kym neni babo, tak si mozme uzivat, venovat sa vsetkym konickom a tak. no ja neviem .... kto vie co je lepsie.
eust....no já si pamatuju že jsem tenhle stav měla taky a po islandu šup a je tam 😀
a ono je to správný rozhodnutí, ono se tím nebudeš trápit a to mimčo pak prostě přijde 😉
tak jsem se konečně dostala k netu a našla tabulku na ty hodnoty cukru a vše je ok 😉 tak jsem moc ráda 😅
tak jsem dvě a půl hodiny spala a je mi teda podstatně lépe, jsem předtím byla uplně nepoužitelná
alice....já nevim, já myslím že i z nervů to bylo z toho bráchy, že to na mě nějak padlo, a včera jsem ani jíst nemohla takže asi všechno se vším
ale ted je mi fakt dobře tak jsem moc ráda, za chvíli jdu do práce totiž
nojo, ono tím že je to zas tak živý tak to fakt moc nejde, máma mi bulí do telefonu, stěžuje si a pak mi na konci řekne, no a ty se netrap 😅
no já jsem zvědavá jestli na ten test vůbec půjdu, ale děda cukrovku má a matějův tatínek taky tak nevim 😅
hele nenervujte mě tím, všude píšou že někdo ještě ani přibírat nemusí v tomhle týdnu a bříško se klube, pomalu ale jistě 😉
asus.....no mě právě někdo říkal, že dřív chodili jen některé ženy, ale ted už asi osílají všechny na tu cukrovku

@darkwitch drz sa kocko.