icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

darkwitch
23. srp 2010

akorat se nemuzu rozhodnout 😀 a myslim, ze by to bylo hezke jako svatebni dar, se mi vdavala kamaradka a jeste nedostala svatebni dar, jsme se jeste nevideli... ale to az se trochu vzpamatuju po ivf... ted myslim financne

darkwitch
23. srp 2010

hmmm a tehle je taky hezky http://www.eshop-darek.cz/darek/eshop/13-1-Will...

vsechny jsou hezky, ted teda nevim co s tim 😀

asus
24. srp 2010

Dobré ránko holky 🙂

tereza1980
24. srp 2010

dobré ráno, tak jsem našla fotku, kde je naše Tonička při návratu z porodnice v růžové chlupatce 😀 jenom v ní trochu plavala, narodila se 47cm délka a 2,5 kg takže drobeček do všeho oblečení 😅

asus
24. srp 2010

@tereza1980 ty jo malinka 😵

alienka24
24. srp 2010

dobré ránko holky

asus
24. srp 2010

@alienka24 tak jak dnes prospala?

alienka24
24. srp 2010

ahoj asus, no nic moc, bolelo mě břicho celou noc ☹

asus
24. srp 2010

@alienka24 😒 ty jo a neměla by si marodit když maš zanět?

alienka24
24. srp 2010

asus....tak já nemám zánět, teda to alespoň neříkala, jen nějakou bakterii hnusnou tam dole

asus
24. srp 2010

@alienka24 ja vim no ale stejně 😕

alienka24
24. srp 2010

jedu tam ve čtvrtek na krev a docela silně začínám zvažovat tu neschopenku jestli to nepřejde

tereza1980
24. srp 2010

ali, je to na tvém uvážení, ale osobně si myslím, že člověk, který se rok a půl snaží intenzivně o miminko by neměl mít žádnou jinou prioritu než své těhotenství a zdraví svého mimíse, ale i svoje. já osobně šla na neschopenku hned, jak to bylo nutné, bez ohledu na to, do jaké situace své kolegy v práci dostanu nebo ne. těhotenství sice není nemoc, ale v mnohých případech sebou zdravotní komplikace nese a těch 9 měsíců není snadných, to náročnější tě teprve čeká, až začne cácorka v břiše růst 😉
být tebou jdu na PN a odpočívám už doma, protože věř mi, síly pak budeš moc potřebovat 😀

alienka24
24. srp 2010

terez....máte pravdu, mě jen všechno dlouho trvá než se rozhodnu no ☹

tereza1980
24. srp 2010

jo jo, rychlé rozhodování tě naučí až ten malý uzlík, co ho budeš poprvé držet v náruči a přemýšlet, co uděláš dřív 😀 😀 my zasloužilé matky, asus 😉 , už víme, že ztrácet čas přemýšlením a zvažováním je stejně na prd 😝 až půjdeš na krev tak si řekni o PN, nakonec vždy můžeš ještě do práce jít, ale pochybuju, že se ti bude z teploučka domova chtít, než se naděješ budeš chystat výbavu, pokojíček a jesti budeš hnízdit jako já, tak to potěš, já s tím břichem už sotva něco zmáknu, ale i tak jsme malovali, stěhovali, kupovali nábytek, teď gruntuju co to dá, čekají mě okna atd. atd. nudit se určitě nebudeš 😎

alienka24
24. srp 2010

no já vím že už se vracet nebudu, proto to furt tak oddaluju 😅

asus
24. srp 2010

@alienka24 tak se dlouho nerozhoduj terka ma pravdu 😉

asus
24. srp 2010

@tereza1980 jojo máš pravdu 😉

alienka24
24. srp 2010

jste moudré a zkušené matky 😅 a já jsem taková tvrdohlavá že si vždycky říkám že přeci vím co můžu nebo ne, a pak to přeženu a je mi blbě 😅 😝 😎

tereza1980
24. srp 2010

ali já to taky někdy přepísknu, myslím si, že když v prvním těhu jsem vydržela až do konce i v práci tak to teď taky přece něco vydržím, a pak je mi blbě, padá mi tlak atd. zkrátka každé těhu je jiné a jinak se snáší, já teď drbala dlažbu v koupelně savem, s plenou přes obličej, a teď je mi blbě, mrňous do mě kope, asi jsem mu s tom kleče dala co proto, manžel by mě přetrhnul 😠 takže si jdu dát housku, čaj a gauč a na úklid už peču, dítko má na dopolko babička takže si jdu na hodinku dáchnout, i když tu mám asi kilometrovou horu prádla, podlahu jako prase na vytření atd. 😅

asus
24. srp 2010

koukam nikde nikde 😕

alienka24
24. srp 2010

nikde nikde? 🙂
já tu jsem 😉

asus
24. srp 2010

@alienka24 neříkej teda dneska mám břicho sem a tam samej kopak bože to snad neni holka 😀

alienka24
24. srp 2010

tak já jsem zas v práci, tak když se tu někdo ukáže tak budu jen ráda 😅

asus
24. srp 2010

tady asi nikdo není furt kdepak jste všechny tulačky jedny 😀

asus
24. srp 2010

@alienka24 koukám že jsme tady samotenky 😅

alienka24
24. srp 2010

no taky koukám, prděj na nás