Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
no klasický cvičení pro těhotné, na míčích, relaxační techniky a podobně, žádnej pozdrav slunci 😀
ali pozdrav slunci je taky fajn, poprve 😀 me napadlo jestli treba nejdes na brisni tance, ty jsou i pro tehule 🙂
u nás tu nic není ☹ chodila bych ale nemáme je tu
a já mám k joze nějaký vnitřní odpor no 😀 😝
ali tak me by joga nevadila, kdyby nebyla tak zoufale pomala a u powerjogy mi chybi ta meditace, bych vlastne z te jogy mohla hlavne tu meditaci 😀 😀 😀
ali tak urcite to neni pro vsechny a hlavne jestli jsi nikdy jogu nedelala, tak bych tehotenskou vynechala...
jsem dneska meditovala v praci, bylo to fajn, mohli bychom to delat casteji, jsem mela psychologicke skoleni
brrr tak to si mě odradila teda, tak to počkám na konec září na tohle cvičení 🙂 do tý doby vystačím s mojžíškou
ali to jsem zase nechtela, ale jak te znam, myslim, ze jsi spis na rychle a rytmicke cviceni nez na pomalou jogu
no to já si o sobě myslím taky 😀 proto jsem na jogu ani nechtěla ale ono tady nic jinýho než joga není, až teda na tohle cvíčo co jsem ted objevila 😉
no ale zase si říkám že by mi ta joga mohla pomoct na to břicho, jako že bych to prodejchala
nojo jenže na to ještě nikdo nepřišel, dokud někdo neoplodní instruktorku zumby tak to asi ani nebude
mozna mohla, ja nevim, jeste jsem nebyla tehotna... 🙂 teda byla, ale ne tak moc 😀
no tak já jdu na gauč at do mě může ta fotbalista v klidu kopat a zvětšit si to svoje dočasný obydlí

no hodná nejhodnější 🙂