icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

alienka24
17. únor 2010

cell....tak to sme na tom stejně 😉 a jakej z toho máš dojem?

no já se ted chystám na Označenou..škola noci

darkwitch
17. únor 2010

i kdyz ja mam jeste cas, ted jsem si pujcila tragedie od shakespeara a na vetrne hurce a rozum a cit, takze mam chvili co cist 🙂

darkwitch
17. únor 2010

ali to je taky dobre, kdyz si odmyslis, ze hlavni hrdinka je nesnesitelna pubertacka 😉 jsem dokonce zvladla dalsi dva a pul dilu v aj, ale ted si od ni musim odpocinout, teda od aj...

cell
17. únor 2010

ali .... je to typický Brown, už z něj nejsem tak úplně odvařená jako u Da vinciho kódu, ale stejně mě to zase chytlo a četla jsem a četla

Na větrné hůrce bývávala taky moje oblíbená knížka

jdu nakoupit do Billy a mám úděsnou chuť na lečo a koňakovou špičku 😔

darkwitch
17. únor 2010

cell ja jsem to prave nikdy necetla, takove mam mezery ve vzdelani, tak to musim napravit

cell
17. únor 2010

já jsem v mládí četla hlavně klasiku, teď už nemám tolik sil .... a právě ke mně míří tlusťoučká učebnice infekčního lékařství, tak budu číst docela jiné řádky .... ale mudruju, co si s sebou vezmu do afriky

alienka24
17. únor 2010

cell....no já se bála že už to nebude stát za nic a musim uznat že to napsal čtivě a dobře, jak říkáš je to jeho typický styl, no ale rozhodně mě to nezklamalo

darkwitch
17. únor 2010

ja cetla spis Huga, Balzaca a Eca... a pak vsechny mozne eposy a legendy

darkwitch
17. únor 2010

ali takze po prvni kapitole vis kdo je ten spatny?

alienka24
17. únor 2010

dark....no právě že to nevíš 🙂 a odhalíš to až ke konci 😉

ajkaaa
17. únor 2010

čauuuuuuuuuuuuuuuuu 😀

ajkaaa
17. únor 2010

A jéjej tady je dnes kulturní koutek?? 😀 , holky nepřehánějte to, měsíc knihy je až březen - to máte ještě čas 😀

ajkaaa
17. únor 2010

Ali co mamka, už lepší??
Darkys ty špione 😀 , jsi sledovaná 😀 .

alienka24
17. únor 2010

ahoj ajkoo 🙂 já mám měsícem knihy každý měsíc 😀 😀

alienka24
17. únor 2010

no lepší, nevím, ale snad jo, jak u mě byla minulej tejden tak už byla docela dobrá, už o tom mohla mluvit a mluvila tak rozumně, no je ted na neschopence, no a zaměstnavatel se k ní zachoval fakt pěkně, udlělai hned další opatření a řekli jí že by o ní neradi přišli, že at se dá do pořádku at to trvá jak dlouho chce, že je to moc mrzí že se to stalo
no a dneska mi bude volat tak uvidíme co z ní vyleze jak jí je

darkwitch
17. únor 2010

aji musime trenovat 😉
co mam delat kdyz jako spion nefungujes 🙂

darkwitch
17. únor 2010

aji co te ceka ve skole?

ajkaaa
17. únor 2010

Ali tak to je fajn, že to tak pěkně maka zvládá, doufám, že to bude jen a jen lepší.

Dark já jsem vyřízená, tak jen občasně nakouknu, být špionem je náročný. Myslíš zítra ve škole nebo v práci??

ajkaaa
17. únor 2010

Ali mamka - samo 😀 , někam se mi ztratilo m

darkwitch
17. únor 2010

aji ve skole 🙂

ajkaaa
17. únor 2010

ve škole samý nezáživný předměty - metodoligie pedagogiky, krizová intervence, spciálně pedagogické metody

alienka24
17. únor 2010

ajkaa....já sem si říkala že jaký maka 🙂))

pitrisek26
18. únor 2010

Ahoj holky, hlásím 1DC ☹

eustoma
18. únor 2010

pitrisek26........1 DC ...... zdravotně oba OK, bude closti+pregnyl + přirozené snažení .. nesleduji nic a užívám si
eustoma:........ 4 DC....... stimulacia Fostimonom, ultzv.ko.: 22.2. potom pravdepodobne bude IUI
mirkf:............. 5 DC.......přirozené snažení - horm. profil v pořádku - od 15DC Duphaston
tereza1980:.....5 DC....... 23.2. folikulometrie, vyvolání ovu, plánovaný styk, poté clostylbegit nebo injekce hormonu a pokud stále nic pak IVF s transferem jen jednoho embrya
bonifac............7DC........přirozené snažení,rok trvalo než se cyklus vrátil na standratních cca30dní,začínám 11.cyklus, kontryhel
alienka24........16 DC...... mojzisovka+caj - uziva si
darkwitch: .....17 DC......prirodzene snazeni - kontryhel, gyn.caj
val123:...........19 DC......prirodzene snazeni - odmítnuté IVF (ISCI) -sledování hlenu a čípku,kortyhel,jerab ptaci
mirenkam:.......21 DC..... vitaminky, sledovaní hlenu a čípku - změna CAR (neuspěšné 1.ISCI a 1.KET)
cell:................22 DC..... s Mojžíšovkou to nepřehání + ženský čaj od Serafina
mysycka:........ 24 DC.......clostylbegit, Duphaston, kyselinu lisotvu
eimmy:...........25 DC...... clostybegit + utrogestan - planovane snazeni - uziva femibion 800 ,jeden folikul 16 mm ( rozhodli jsme se pro IVF jen jednoho embrya klinika ISCARE - konzultace 23.2. v 7:00 )
lichtakova: .....25 DC...... prirodzene snazeni - sleduje hlen, caj gravozen - mojzisovka, od 17DC-proveru
asus:..............26 DC.... prirozene snazeni
alice35:...........30 DC
ajjka..... kontryhel, bylinné směsi
koblizek:........?

eustoma
18. únor 2010

krasne ranko. pritrisku to nevadi 😉 novy cyklus nevo nadeje.

darkwitch
18. únor 2010

dobre ranko
jak ste se vyspinkaly?

eustoma
18. únor 2010

ja skoro vobec, prave ranajkujem a zachvilku budem letiet do prace 😢.

darkwitch
18. únor 2010

eus jak to ze nespis?

asus
18. únor 2010

ahojik holky ja spala jak miminko 😀

pitrisek26
18. únor 2010

Ahoj eust, já vím, teď to snad vyjde, první stimulace, tak se budu snažit o stošest 😀

Strana