Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
ted musim vymyslet co si dam k snidani a co uvarim k obedu... k obedu mi me nic nenapada a u snidane jsem lina... ale hlad me za chvili premuze a zas je tu zima, budu muset zatopit 😝
bych mohla udelat palacinky treba na slano se spenatem, nebo s hraskem,mnam...
Aohj kočky
jé ahoj Dark, ty už se tady vyskytuješ skoro tak sporadicky jako já
já mám dneska volno, heč, to díky tomu děsivýmu stěhování... 😨
Tak ja mam uz v sobe i svacinku 😀 To ja zase co se tyce jidla lina nejsem 😀 😀 😀 😉
Ale to vazeni pak ... to je fuj-fuj.... na to bych se nejradeji vykaslala 🙂 😵
lich nahodou ted jsem tu tri dny byla 😀 jinak ja se v praci nedostanu na net a vecer kdyz prijdu v sedm tak uz tu skoro nikdo neni...
ja prave premyslim nad sladkou snidani, tak to by bylo asi moc i sladky obed, ale uvidime 😀
náhodou jo, mě zas v práci počítač odpojili, tak nic
na jídlo já taky bohužel líná nejsem a i když mě nikde neváží, tak hrůza.... 🤐
Dark tak ja mela sladkou snidani ,slanou svacinu tak si ted dam pro zmenu sladky obed 😀 😀 😀 a pak uz asi prasknu 😀 😀 😀
Uz mam podle prukajdy od 2 mesice 9 kilo nahore ,ale ve skutecnosti je to od pocatku tehu je to 11kilo... ale nevadi,pak se to mooooozna podari zhodit.. no co,ze?! 😉 😅
ahoj holky, tam my marodíme, dcera chytla ve školce rýmu, včera se to rozjelo tak je dnes doma, a mě od večer bolí trochu v krku a občas pokašlávám a jsem nějaká utahaná, v noci mě bolelo břihco pod žebrama, je mi blbě, manžel mě furt tlačí, abychom někam jeli, tak asi dneska odpo zajedem do nemocnice na kontrolu, snad si mě tam nenechají ☹ už to fakt snad nedoklepu, přesto, že prakticky nejím, jsem celý den na sucharech, rohlíkách a čaji tak jsem přibrala skoro 2kila, tak aspoň že mimís roste 😵
ahoj, tak mě je taky blbě, mám strašněj kašel od kterýho mě všechno bolí, v lékárně mi dali jitrocelovej sirup tak sem si ho vzala tak mi to krapet zklidnil, no jdu si zas lehnout, pa
@koblizek.janinka no bylop mě řečeno po 30 týdnu že to mam mět a zaškrtle v prukajdě to taky bylo tak to mam a je klid 🙂
@koblizek.janinka no bylo mě řečeno po 30 týdnu že to mam mět a zaškrtle v prukajdě to taky bylo tak to mam a je klid 🙂
@asus jojo ja jen ze mi to nedelali tak nevim jestli budou,vis.... ja jsi jdu ted lehnout a cist casopis co mi dali dnes v poradne 🙂
ahoj holky, tak hlásím že už je mi krapet líp, sice v noci sem myslela že se ukašlu ale ted už dobrý, a medovník se mi mooooc povedl
ahoj, tak jsem byla za matýskem v práci, pak na kafíčku u kamarádky a pak u druhé kamarádky v obchůdku s prádlem kde jsem si koupila dáreček 🙂 a po přeměření mám z původní velikosti 75B už 75D 😅

@koblizek.janinka no mam to zaškrtle v prukajdě a doktor mě na to upozornoval tak nevim 😉