Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
@darkwitch ahoooooj, teďka to čtu, to je super, taky děsně moc držím pěsti, ať to klapne 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵
hmmm, musím říct, že dneska to v práci stálo tak mimořádně za h...., že by to bylo fakt potřeba. Aspoň jsme obeslala nějaký inzeráty..... 😒 ☹ 😢 😠 😖 😢 😢 😢 😢 🙄 🙄 🙄 ☹ 😒 😖 😒 ☹ 😢 😢 😢
ach kéž by, ale na druhou stranu, ty máš odčekáno víc než je, takže hezky popořadě 😉
to já vím, a některý na to nehrajou vůbec a klidně si otěhotněj na první ránu a ještě budou řikat, že to vlastně ani tak rychle nechtěly a co teď budou dělááát 😀 😀 😀 😀 😀 😀
presne tak a jeste pouzijou dalsi super vetu, ze vlastne otehotneli protoze na to nemysleli a nam ze to nejde protoze na to myslime... a pak vidim rude
joooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no v tom případě jsem vymyslely 100%, bezplatnou antikoncepci bez vedlejších účinků 😎
to je vzdycky sranda kdyz si setra stezuje kolik ji ty deti stoji, ale porad ji stoji min nez me a to je jeste nemam 😀
mi to vzdycky pripomina Noc na Karlstejne, jak pan purkrabi rika, ze ho zeny privedou do hrobu svoji nepritomnosti
dobre ranko
si to musim uzit, kdyz jsem konecne jednou doma, tak doufam, ze se nebudete flakat 😀

ali dekuju 🙂