Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
@darkwitch čauky, tak co? něco novýho??? kdy to vypukne????????moc na tebe myslím 🙂
já nic moc, šéf stále tak jako po straně prudí, že se to ke mě dostává oklikou, vždycky si myslím, že už třeba bude klid, ale zas se ke mě dostane něco dalšího a tak pořád dokola, dneska jsem byla na pohovoru a zítra mě čekají dokonce dva, ale stejně si od toho nic moc neslibuju...
no tak zavřete oči....odcházííím 🙂 ne že by tu někdo byl, no ale aspoň to bude vypadat že se tu něco děje
krasne ranko, tak dnes to zacalo skvelo 😉 mam gynekologa 😉 😉 😉. joj mam radost. uvidim jaky bude, ale snad bude dobry.
darkulko netusim 😉. budem mu volat po obede, teraz ma vizitu. ale uz sme dohodnuty ze ma vezme.
@lichtakova a @darkwitch drzim vam pesticky. hend jak testnete podajte spravicku.
eus jasne dam zpravicku, nevim jestli po testu nebo az odpo po krvi, uvidime uvidime 😀
teda me boli pusa, se mi udelal opar 😠
no udelala jsem ryzi, kari omacku s parkem a cesnekem a dala to zapect se syrem... tak snad to bude jedle...

sikulka 🙂