Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
jooo holky od minulé poradny jsem přibrala 2kg!!! tzn. za týden...jsem úplně valila na tu váhu oči 😠 sestře jsem ale nahlásila jen kilo navíc, aby neměla pindy 😅
ahoj alice 🙂 no já jsem taky zvědavá jak budu vypadat na konci těhu 😉
no já jsem s váhou zatím na té spodní hranici co by se mělo přibrat 😅
Holky..toto je spíš na asus a janinku...kupujete dopředu plíny? Všude jsou akce, ale netuším jaký kupovat. Mám 2x43 2-5kg Pampers new born a nějakých 70ks Pampers 3-6kg a dál vůbec netuším. Na začátek to stačí a asi uvidím jak malé budou sedět 😖.
tak jsem zas tu, byla jsem na nákupu, budu dneska péct dorta pro matějovýho tatínka tak jsem jela pro suroviny 😉
nazdar holky, jdu vás jen krátce pozdravit, před chvílí jsem podala výpověď, uff, tak uvidíme, jak to bude všecko dál...
tak jsem zpět kontrola vcelku dobra jen se už oteviram CS 3-4 pry to chce ještě 14 dni vydržet tak se musim šetřit maximalně tak mě docela vyděsil doktor v ponděli jdu na mon.natočit prý už mala hodně naliha na spodek proto ty bolesti 😅
@lichtakova tak drzim pestiky, nech vypovedka a nasledne nova prace prebehne dobre.
@asus tak sa setrit poriadne setrit 😉
@alienka24 spomalit tempo, nech sa ti o satkach aj nesniva.
@darkwitch darkulko jak je dnes?
inak ja idem zachvilu na kontrolu, tak som zvedava co a ako.

@asus ☹ to je naprd no