icon

Vrány v žitě 😃

val123
1. únor 2010

Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅

asus
29. říj 2010

Dobré ránko holky 😉

darkwitch
29. říj 2010

dobre ranko...

asus
29. říj 2010

@darkwitch copak sem to četla dnes maš ultrazvuk a kontrolu? tak držim pěsti a jak se citiš?

darkwitch
29. říj 2010

uz jsem se citila i lepe...

asus
29. říj 2010

@darkwitch copak je ti zle?

alienka24
29. říj 2010

dark...moc držím palce, snad to dopadne dobře, moc moc ti to přeju

darkwitch
29. říj 2010

to ne, ale utz v dobe kdy ti maji rict jestli to vyslo, neni uplne dobry...

asus
29. říj 2010

@alienka24 ahojik jak je mamino?

lichtakova
29. říj 2010

ahoj kočky
Dark, tak držím na odpoledne.....

asus
29. říj 2010

@lichtakova ahojik tak co už pracuješ? nebo odpočivaš?

lichtakova
29. říj 2010

@asus ahojda, já má dvouměsíční výpovědní lhůtu, klasicky, a pracovat budu do konce roku, až se ze mě bude kouřit, protože mám rozděláno tolik práce, tak abych ty lidi stihhla dodělat....

lichtakova
29. říj 2010

ale dneska mám dovolenou 🙂

darkwitch
29. říj 2010

@lichtakova ahoj slunicko 🙂

asus
29. říj 2010

@lichtakova teda dovolena a co budšš dělat ??odpočivat? nebo nijake plany?

lichtakova
29. říj 2010

@darkwitch ahoj, ty moje prďolko 🙂
@asus no jasan, válení a tak, teďksa jsem opustila učícího se mužku a jela jsem k našim vyvenčit Vendu a teďka tady s nima budu minimálně celý dopoledne, aby nebyli sami 🙂

darkwitch
29. říj 2010

@lichtakova odpocivani je rozumny plan...

asus
29. říj 2010

@lichtakova 🙂 to viš jen si užij klidu 😉

lichtakova
29. říj 2010

@darkwitch ty bys měla mít stejný program 😉 a As taky 🙂

darkwitch
29. říj 2010

@lichtakova proto vim ze je to dobry plan... ja se ho drzim uz mesic...

asus
29. říj 2010

@lichtakova no ja vim plan dobrý však se snažim od včera odpočivat 😅 pozit.je že už mám připravenou postýlku oblečeni plinky snad už vše dneska přežehlim tady trochu pradla uvařim skočim pro chleba a pak odpočivat 🙂

alienka24
29. říj 2010

no tak já budu odpočívat asi celej den, jen si sjedu koupit ovoce, furt mě bolí bříško 😒

asus
29. říj 2010

@alienka24 jejda copak mimi si děla asi prostor ne? 😕

alienka24
29. říj 2010

@asus nevim 😒 hodně mi to břicho tvrdne, včera na procházce jak jsme byli tak asi šestkrát takže jsem pak celý večer ležela, tak asi budu mít klidovej režim chvíli no 😅

koblizek.janinka
29. říj 2010

Dobre ranko holky 😵 😉 Jak se dari zkusim sice docist,ale budu rada za novinky ve zkratce 😉Ja dnes jsem fotila pupik 😉 Myslim,ze jsme vyrostli 🙂 😉 A co vy jak rostete?

darkwitch
29. říj 2010

@alienka24 a co stranky, kdy nam je predstavis...

asus
29. říj 2010

@koblizek.janinka ahojik no rostem se taky mrkni jdu okouknout ten tvuj

koblizek.janinka
29. říj 2010

@asus tak uz mame myslim obe dve pekne velike briska,mi se uz mozna pomalinku zacina brisko pripravovat na den D🙂 pozoruji nekdy malinke krece v zadech,a jakoby na vajecnicich a obcas mam brisko tvrde jako kamen,neni to ale vubec nic hrozneho, ale do nedavna jsem to nemela,tak si rikam ze to budou uz pripravy delozky
😵
A co @alice35? musim mrknout k ni,jak se ji dari.....

asus
29. říj 2010

@koblizek.janinka jojo už mě taky tvrdne furt no doktor řikal že už to muže bejt každym dnem tak mam odpočivat jen ja mam pocit že furt nestiham 😀

koblizek.janinka
29. říj 2010

@asus uplne chapu ... tasku uz mas zbalenou?Ja zatim tak ze 3/4... 😉 A to ti rikal pan dr. podle tvrdnuti,nebo uz se neco u Tebe deje i podle gyn. kontroly? Ja dnes se pustila do siti mazlika- takovy mini "polstarek " trojuhejnikoveho tvaru s pripevnenim na dudlik 😵 Mam navod v tehotenskem denicku ,tak uvidim co s toho bude,nejsem tak sikovna jako holky tady,ale bude to z lasky od maminky ,tak snad uspeju 😵 😵 😵

asus
29. říj 2010

@koblizek.janinka u mě už se děje CS mam 3-4 to znači že se už otviram 😅

Strana