Vrány v žitě 😃
Je na čase začít veseleji a proto Snažíme se od ledna 09 a pořád nic ☹ uzavřená kapitola 😅
@cell budu verit v prednison 😀 i kdyz ty si mela nejake kacirske reci... ale me nic jineho nez vira v prednison nezbyva 😀
@pitrisek26 to udelaj imunologicky rozbor z krve...
@darkwitch aha, tak to už nám dělali, to vyšlo asi dobře, protože nám nic neříkali
Ahoj holky, konecne sa mi podarilo prihlasit 🙂. Mame krasnu cernovlasku 😉. Malinka mala pri porode 49 cm a 3620 g. Porod bol v vyborny 🙂, rychly a moc si ho nepametam. V skratke: na porodnom sale som bola iba hodku a pol. Mala bola na 3 kontrakcie vonku. Moc som nekricala a dokonca som rozosmiala doktora 😉. Mala sa narodila fialovucka a uplne vlasatucka. Az budeme doma hodim vam sem foto. Zatial sa majte.
Ahoj holky, tak další očko za náma, no malá to dneska zvládla líp než minule, dala se mnohem líp utišit a od dr. jsme už odcházely s úsměvem tak jsem ráda
no a v necelých 4 měsících teda měří 63cm a váží 5750g…přibírá mi těch 20g denně, takže prej krásný…
no a dostala pochvalu za to přetáčení na bok, dneska to začala pilovat i na druhou stranu…
Ahojik holky 😵 Jak se mate??? Pekne rostete a papate a spinkate 😉 😉 😵 My zaciname o vikendu s mrkvickou k obedu 😵 Jsem zvedava a tesim se co malinky na to 😵
@koblizek.janinka ahojíj taky žiješ?no u nás je už čilo malá dělá teda šou je to sranda 😀 lezeni povídáni stále se směje ,jidlot o už papáme skoro vše nechutná nám merunková přesnídávka 😝 první mrkvička si to užíte 😀 malé vubec nechutnala a brokolici tu muže 🙂
@koblizek.janinka určitě mu bude chutnat 🙂 malá naštěstí neměla vůbec problém s jídlem, jí vše co ji dám, jen teda nesnáší větší kousíčky, takže musíme mixovat 😒 ale to se podá časem😀. Problém má spíš s mlíkem vůbec ho nechce mám co dělat aby něco aspoň vypila 😖.
@asus a jak malá spinká? To je divný že je takový nespavec. Malá spí skoro stále 🙂 . V noci se sice občas budí ale je tichučko a za chvíli usne, ale budí se ráno 5:30 a to je pro mě smrtící 😝 😀 😝 většinou háže bobek do nočníku, takže musím vstát ať chci nebo ne 🤐 .
holky mějte se krásně papa a užívejte si ty naše miminečka 😅
Ahojik holky tak mrkvicka nic moc 😀 zitra zkusime neco jineho 😉 Moc vas zdravime pa
@koblizek.janinka mrkvička nám taky moc nechutnala ale už baštime vše merunky broskve melouna 😀
teda @asus sikulky 😵 lezete ...papate 😵 😉 😉 ... to my kojime a nosime 😀 😀 😀
Jinak malinky ma nejaky ekzem jsem z toho uz nestastna ted to ma pod bradickou, na krcku a na hrudnicku a jeste k tomu porad slinta... ach jo ..... nemuzu prijit na to z ceho... uz to mel i na celicku a tam to bylo nakonec z cepicky
Zitra jdu k doktorce tak uvidim ......... na tom celicku rikala ze je to detsky ekzem a dala masticku,ale zitra se nechame poslat uz k odbornikovi....snad se to zlepsi... je mi to tak lito ☹ 😢
Ahojik holky byli jsme u dr. a mame dalsi mazani........ale zatim nepouzivame, protoze se to brouckovi uz straci,tak snad to bude dobre a mazani od dr. ani ted nepouzijeme a snad nebude zadne priste!!!!!!!!!!!!!!!!!
@asus alergie to jiste je (manzel je veliky alergik) ale pry u nekterych miminek se ten ekzem nekdy objevi a ani neni mozne najit pricinu a zase znizi, a muze to byt z cehokoliv od kosmetiky pres jidlo a u nas mozna i z plavani miminek ☹ ........ tak ted nebudeme chodit... vcera jsem uz psala instruktorce at nam to vymeni za cviceni 😉 No ale my to podle dr. nemane hrozne ,ze pry jine deti to mivaji o hodne horsi ...tak to si nedovedu predstavit jak je tem maminkam........ mi bylo do breku uz tak...........................Ale ted uz je fajn kdyz to mizi 🙂 Tak pa holky .............mejte se krasne a at vy nic takoveho nemate 😉

@darkwitch : tak super, to už bude v poho 🙂