Výměna ložního prádla. Jak často měníte?
Jak často měníte povlečení? My se s tchýní tak nějak bavily, a já řekla že měním každý týden. A ona ze mě udělala cvoka, že prý se povlíká jednou za měsíc 🤔
@zelenaesmolda no, každého věc. Já bych si tam ani nesedla😀
@korin @novamamina Zase jsou to děti, a brát jim jejich hračky... 😕 To je jako by vám chtěl vzít manžel kabelky/boty/šaty, protože jich máte hodně, a dát to někomu, kdo je nemá... 😄
@properjoey Nas je 5 a taky si bereme ciste obleceni 🙂 Děti me spolehlivě v průběhu dne necim zmazou, takze většinou se prevlekam i během dne. Nebudu přece chodit ve flekatem. Peru prubezne a neprijde mi, že bych tomu věnovala nejak extra moc času🙂
A kolikrát už jsem tohle slyšela 🤣.
@anonym
S tim souhlasim,proste kdyz darovat veci tak se souhlasem majitele at uz je to dite nebo dospely
My jim ale hračky nebereme. Respektujeme vlastnictví. Občas něco nadhodím, a tím to končí. Jinak u mě by se našly tuším dvě kabelky, ani v botách se nevyžívám ...
@korin Já bych teda ani nenadhazovala. Protože neznám dítě kterému by to nebylo líto.
Co by jim mělo být líto? Když upozorním, že hračka, kterou ignorují, by mohla udělat radost někomu jinému?
@megi89 Take si beru tricko kazdy den, kdyz jsem v praci, tak jedno do prace a jedno doma. To same dcera i manzel... a peru vzdy v sobotu dopoledne...

Povleceni prevlekam podle potreby (v zime max.po dvou tydnech, i kdyz sestiletymu i po par dnech, jelikoz ma posledni dobou teleci napady a kazdou chvili si kresli v posteli fixou -na povleceni a prosteradlo 🤦. V lete po tydnu). Uterky menim i nekolikrat denne, jelikoz tim deti utiraji kdeco. Osusky po dvou max.trech dnech, deti maji vetsinou denne ciste, jelikoz "nemuzou" najit tu ze vcerejska. Ja ani manzel pyzama nenosime a deti je maji na dva dny.