Výměna ložního prádla. Jak často měníte?
Jak často měníte povlečení? My se s tchýní tak nějak bavily, a já řekla že měním každý týden. A ona ze mě udělala cvoka, že prý se povlíká jednou za měsíc 🤔
@korin @novamamina Zase jsou to děti, a brát jim jejich hračky... 😕 To je jako by vám chtěl vzít manžel kabelky/boty/šaty, protože jich máte hodně, a dát to někomu, kdo je nemá... 😄
@properjoey Nas je 5 a taky si bereme ciste obleceni 🙂 Děti me spolehlivě v průběhu dne necim zmazou, takze většinou se prevlekam i během dne. Nebudu přece chodit ve flekatem. Peru prubezne a neprijde mi, že bych tomu věnovala nejak extra moc času🙂
@anonym
S tim souhlasim,proste kdyz darovat veci tak se souhlasem majitele at uz je to dite nebo dospely
My jim ale hračky nebereme. Respektujeme vlastnictví. Občas něco nadhodím, a tím to končí. Jinak u mě by se našly tuším dvě kabelky, ani v botách se nevyžívám ...
Co by jim mělo být líto? Když upozorním, že hračka, kterou ignorují, by mohla udělat radost někomu jinému?
@megi89 Take si beru tricko kazdy den, kdyz jsem v praci, tak jedno do prace a jedno doma. To same dcera i manzel... a peru vzdy v sobotu dopoledne...

Povleceni prevlekam podle potreby (v zime max.po dvou tydnech, i kdyz sestiletymu i po par dnech, jelikoz ma posledni dobou teleci napady a kazdou chvili si kresli v posteli fixou -na povleceni a prosteradlo 🤦. V lete po tydnu). Uterky menim i nekolikrat denne, jelikoz tim deti utiraji kdeco. Osusky po dvou max.trech dnech, deti maji vetsinou denne ciste, jelikoz "nemuzou" najit tu ze vcerejska. Ja ani manzel pyzama nenosime a deti je maji na dva dny.