Výzkum bilingvních dětí, pomůžete prosím?

szilagyi0
21. dub 2016

Ahoj všichni,

jsem studentkou Jihočeské univerzity, oboru psychologie. V současné době pracuji se spolužačkou na výzkumu výkonnosti školních dětí z bilingvních rodin, ale zatím nám chybí dostatečný počet respondentů. A tak bychom Vás touto cestou rády požádaly, zda nemáte ve svém blízkém okolí děti (nejlépe ve věku 6 let), popřípadě dospívající z bilingvních rodin, kteří od útlého věku zvládají mluvit ve dvou jazycích a rádi by se v doprovodu rodičů zúčastnili krátkého rozhovoru a herního testu.
Pokud ano, byly bychom Vám velice vděčné za kontakt a případné šíření zprávy dál! Za účast ve výzkumu nabízíme i drobnou dobrou odměnu a občerstvení pro ratolest, ale i pro Vás!
Veškeré výsledky výzkumu slouží pouze pro studijní účely a bude zachována anonymita. V případě zájmu Vám po vyhodnocení zašleme výsledky výzkumu.

Pište do soukromých zpráv, domluvily bychom se s Vámi na podrobnostech a zodpověděly bychom na veškeré dotazy. Ráda dám i jiný kontakt, přeci jen zde je to velice anonymní a mohlo by se zdát, že se jedná o nějaký podvod. (příspěvek jsem zveřejnila už i na jiných stránkách)
Moc Vás prosíme o pomoc! Jsme ochotny dojet víceméně kamkoliv. 🙂
Děkuji za pomoc! ♥
Přeji krásný den 🙂
Kateřina Š.

lennus
21. dub 2016

Je tady skupina o biligvismu, tak poradí víc: https://www.modrykonik.cz/group/5344/
Já na toto téma psala diplomku, pokud bych mohla nějak pomoct. 😉

szilagyi0
autor
21. dub 2016

@lennus Děkuji!! 🙂 .. kdyby náhodou, ozvu se Ti! Jsi moc hodná 🙂