Vzájemná přitažlivost mezi mužem a ženou. Jak dlouho vydrží?

kecalka2
13. čer 2023

Ahoj maminky, trošku odbočím téma od miminek a trošku bych ráda podiskutovala na takové to srdeční téma. Před dvěmi lety jsem náhodně potkala jednoho muže, kde přeskočila neskutečná jiskra a bylo to vzájemné. Já se platonicky zamilovala a bylo to moc krásné, i když bolavé. Nevídali jsme si, nedali kontakt. Jsme oba v manželství a i když se to schylovalo k dalšímu kroku, naštěstí z toho nic nebylo. Každý den jsem na něj myslela. Když jsme se potkali i po delší době, viděl mě moc rád. Již jsem z toho velkého trápení byla venku, kdy jsme se zase setkali minulý týden. Celá jsem se třásla, dělala, že nic, nevysílala koketní pohledy, přesto jsem cítila, jak mě každou chvilku doslova propaloval pohledem. Nechci zajít dál, nedávám ani jemu žádné signály, aby mi třeba napsal. Přesto jsem v tom znova a přeji si ho zas jen vidět. Často na něj myslím. Vím, že i on mě moc rád vidí a cítím takovou tu příjemnou energii mezi námi. Ale zajímá mě, jak dlouho se dokáží protějšky přitahovat. Zda máte někoho, kterému se líbíte fakt hodně několik let a zda i vám se někdo líbí dlouho, že se vám roztřesou nohy, i když jste vdané a máte děti

trdelnik234
15. čer 2023

@klokanka31
No ono niekedy staci iba raz.🤣

trdelnik234
Autor odpověď smazal
Zobraz
trdelnik234
Autor odpověď smazal
Zobraz
trdelnik234
15. čer 2023

@aspie83
Uff...
tak to musi byt sialene

montelvina
15. čer 2023

@kecalka2 Já bych se spiš zamYslela nad tím proč už nejsem v manželství takto šťastná a zkusit se zaměřit na tohle než prohlubovat nějaké jiskry ,….stracite stím netušíc strašně moc času

ivetkafek18
15. čer 2023

Muze to byt prave proto ze ho nemuzes mit protoze je to ,,zakazane” a to te rozpaluje nejvic. Kdyz by na neco prislo mohlo by to vyprchat protoze si to vyskousela a to nepoznane by uz nebilo. Avsak to vubec byt nemusi. Ja byla vdana a mela jaem to s kolegou. Ja do toho sla protoze nam to s muzem nijak neklapalo po zadne strance. Dopadlo to tak ze jsem se rozvedla a vzala si toho kolegu. A i po letech je ta pritazlivost hodne silna a vubec neslabne ani po detech. Je to takova loterie