Vzpomínkové album, doporučte
Krásný večer maminky a i ty nastávájící <3
Doporučte mi prosím nějaké album? Na vkládání fotek a poznámek co se těhotenství a třeba do 1 roku dětí týče, na internetu je jich hromady já vím, ale nedokážu si vybrat, proto prosím o tip 🙂
Děkuji
@hronka140 nevim, co presne myslis temi poznamkami z tehu, ale ja treba planuju fotoknihu celeho prviho roku. Libi se mi na tom, ze si fotky muzes poskladat, jak potrebujes, nejsi omezena mistem na strance atd..muzes tam vlastne i dat popisky jak potrebujes. Fotky z utz muzes naskenovat a dat je tam tez..🙂 vybornou zkusenost mame s CEWE foto, ty knihy vypadaji opravdu krasne 🙂
@luciklim prý se v některých knihách (albech) dají zapsat i zážitky v těhotenství, jako první fotka, první kopanec a tak 🙂. Cewe foto znám děláme každý rok neteři a synovci a budem určitě dělat i mé princezně je to super kvalita! Jinak jsem konkrétně měla na mysli odkaz co dala paní Hanka, jenže jsem to nedokázala popsat....I Tak moc děkuji
Dlouho jsem si nemohla žádný vybrat, nic se mi nelíbilo.. a vyhrál to tenhle.. a navíc jsem ho tady sehnala úplně nový za pár korun.. 🙂 https://www.heureka.cz/?h[fraze]=Tv%C5%AFj+fotoden%C3%AD%C4%8Dek+od+t%C4%9Bhotenstv%C3%AD+do+t%C5%99%C3%AD+let+-+Jana+Abelson+Tr%C5%BEilov%C3%A1
Jsou tam samozrejme i stranky "co se delo v den meho narozeni" dal muzete vkladat fota z UTZ,sono snimek,mam tam i tehotensky test,dale zapisky ze dne v porodnici co rikali babicky kdyz me uvideli poprve,mi prvni kamaradi,prvni vanoce a narozeniny atd je to cely rok... tyto veci mam uz vypsane a uplne se mi sem nechtely davat verejne
Knihu na jterou davala odkaz
@hanka_12345 mame a je opravdu krasne udelana. Ale primo o tehotenstvi tam moc neni. Krasne rozepsane tehotenstvi je v knize "denik meho detatka"
Je tam moznost zaznamenat pocity z kazdeho tydne. Plus veskere pripravy a je k tomu i nejake "poucne" povidani co kdy a jak 🙂
@sasui1 me se lrave libi ze je to psane stylem ze to jakoby rika to detatkoo..jinak o tehotenstvi nevim co psat podle me staci fotky z UTZ a kdy koplo a kdy se narodilo ja si radeji pripomenu kdy zacalo chodit a kdy zacly zoubky nez to ze 27.ttbyl naprd ze sem byla utahana nebo ze sem se hodne najedla...to sou pro me takove nepodstatne vzpominky
@hanka_12345 tak my mame zaznamenane oboje a uvidim co si budu cist casteji a radsi :D 🙂

uzasna je tahle, asi nejlepsi ze vsech co jsem videla a ze ja jsem hodne narocny uzivatel :D
https://www.levneucebnice.cz/p/prvni-album-nase...