icon

WhatsApp. Budete řešit změnu? Jakou jinou aplikaci?

martinacekhabrovy
15. led 2021

Holky, ráda bych se zeptala: budete řešit změnu - místo WhatsAppu instalovat a používat něco jiného? Četla jsem, že mění pravidla... Poraďte jinou aplikaci se kterou jste třeba spokojené. Děkuji.

Strana
z2
ai30
15. led 2021

@maaaadlaaaaa Threema se mi libi asi nejvic, ale vetsinu kontaktu mam na Telegramu a Signalu, tak uz jsem do ni nesla.. Pretahujes si tam lidi, nebo v tvojem okoli ma vic lidi Threemu?

misina321
15. led 2021

@ai30 vadí mi třeba poloha - na co to vůbec potřebují?!😂
Obecně se dá říct, že žádné používání aplikace není zadarmo. Takovehle hodně používané aplikace musí někdo spravovat a vyvíjet a zadarmo to nikdo dělat nebude. Buď v té aplikaci jsou reklamy nebo používají/prodávají naše data nebo oboje. Pak jsou aplikace, které se dají koupit. Ty většinou nemají zapotřebí reklamy ani přístupy do zbytečností.

ai30
16. led 2021

@misina321 Ono se to vsechno tyka funkci, ktere ta aplikace ma. Nabizi funkci sdileni polohy s jinym uzivatelem, proto potrebuje tvoje povoleni k pristupu k lokaci. To povoleni ji nemusis dat, aplikaci muzes pouzivat porad, ale ne funkci sdileni polohy.

baruneckam
16. led 2021

Viber, nejlepší.

gramar
16. led 2021

No myslím že kdyby si každý důkladně přečetl podmínky (a je skoro jedno u jaké služby/appky), tak by v němém úžasu popadl dlátko, kamennou destičku a sháněl by poštovního holuba co jí bude schopen doručit 😂 Každý kdo se pohybuje ve virtuálním světě zanechává nějakou stopu a jsou lidé co o něm vědí, ať je to povolení cookies, nebo souhlas s podmínkami zpracování osobních údajů...
Ani kuře zadarmo nehrabe a když za něco neplatíte (a ani to není záruka korektního nakládání s os. daty), tak musíte počítat s tím že poskytovatel bude vydělávat jinak, tedy bude sbírat data, vaše chování, polohu tak aby mohl adekvátně švihat reklamu. Když budete na horách, začne vám vyskakovat nejbližší restaurace která si platí reklamu, nebo slevomat a akce na permanentky, či ubytování... Prostě tak to je a v dnešní době se tomu prakticky nedá vyhnout, protože většina míst je opatřená kamerovým systémem, který vás i bez app rozpozná do pár vteřin atp.

Takže klid, pro ty co trpí stihomamem doporučuji vyčkat na místě, oni si vás stejně najdou 😂

amazonkajanik
16. led 2021

Jedu dál whatsapp,jelikož jejich změny se nás v EU netýkají,díky gdpr

pospis
16. led 2021

Budu nadále používat whatsapp. Jestli si někdo přečte co ma manzel koupit,
nebo v kolik mají byt dětí doma je mi úplně jedno 😂

maaaadlaaaaa
16. led 2021

@ai30 nepretahuji tam nikoho. Má ji pár lidí a mně to takhle vyhovuje. Nikdo moc neotravuje. 😄

alcar
16. led 2021

Nechavam si WA, nepovazuji ty zmeny podminek za zadnou hrozbu. Ale mnohem radeji a casteji pouzivam Viber, jelikoz funguje bez problemu i na ipadu, kdezto WA na nem funguje jen ve spojeni s mobilem, kde musi byt zapnuta data, coz mi nevyhovuje.

dyechampion
Autor odpověď smazal
goovana
17. led 2021

@martiniquest a hlavně ty změny se netýkají Evropy protože Evropa má na tyhle věci větší důraz co se týká vyskakovani cookies

kecafon
18. led 2021

@martiniquest Přesně, také jsem si to četla a nemám zatím duvod odcházet jinam.

Strana
z2