Youtuberka kate a family-insolvence. Co si o tom myslíte?
Zdravím,
Je tady někdo kdo sledoval/sleduje tuto youtuberku? Nedávno někdo přidával informace, že jsou v insolvenci a dluží docela slušný balík.Mě to docela šokovalo,zajímá me vás nazor.Měl by se někdo v takového situaci prezentovat na sociálních sítích?
Hrát si na skvělý život se třemi dětmi a přitom byt v bankrotu?
JOO MĚLA JSEM ZAPNUTÝ CAPS LOCK!
ŽENSKÝ!! ŽE VÁM NENÍ HANBA. TO,ŽE ŠLI DO INSOLVENCE JE JEDINĚ DOBŘE, PROTOŽE TAKHLE ASPOŇ PŘEŽIJOU... JESTLI TĚCH DLUHŮ MAJÍ HODNĚ, TAK JE TO NEZODPOVĚDNÝ VZHLEDEM K MALÝM DĚTEM, ALE JE TO JEN A JEN JEJICH PROBLÉM. OVŠEM VY TOMU DÁVÁTE DALŠÍ ROZMĚR, ŽE V PODSTATĚ VYTVÁŘÍTE KAUZU, KTERÁ NA 100% NABERE NA SÍLE A BUDE Z TOHO PRO NĚ ZNIČUJÍCÍ TSUNAMI..
HRÁBNĚTE SI DO SVĚDOMÍ, JESTLI VŽDY A VŠEM ŘÍKÁTE VĚCI JAK JSOU A NIC SI NEPŘIKRÁŠLUJETE, ABYSTE V OČÍCH OSTATNÍCH VYPADALY ALESPOŠ O MALIČKO LÉPE. NEBO SNAD NA POTKÁNÍ CIZÍM LIDEM BEZ PROBLÉMU VYPRÁVÍTE, ŽE MÁTE PŮJČKY V BANKÁCH A NEBO HYPOTÉKU?
JSOU STEJNÍ JAKO VY - NEŘÍKALI VŠE, PROTOŽE DO TOHO NIKOMU NIC NENÍ.
A TO, ŽE NĚCO DOPORUČÍ - TAK JE VLASTNĚ POTOM JEN NA VÁS, JESTLI SI TO KOUPÍTE. NIKDO VÁS ZA NOHU NEDRŽÍ, ABYSTE MUSELY.
A JAK JSEM SE TEĎ DÍVALA NA JEJICH VIDEA, TAK NA MĚ NEPŮSOBÍ FALEŠNĚ, ŽE BY SI HRÁLI NA VYŠPERKOVNOU RODINU S KŘIŠŤÁLOVÝM LUSTREM - TAK JÁ VLASTNĚ NECHÁPU, CO VÁS NA TOM TAK POHORŠUJE.
@barborachladkova zapomněla jste na jeden důležitý rozdíl.ona si zvolila zveřejňovat život na socialnich sitich a to není jen o tom prijmat spolupráce ale i ty negativní veci.Můj známý ssi tímto taky prošel a aby jak sám řekl "nezral hlinu"hledal druhou práci a světe div se nevzali ho ani do blbeho call centra,aby nabizel pausaly,kvůli insolvenci,proto ze byl asi proste neverohodny. Takže si myslím, že sledující mají právo vědět, kde je pravda,vždyť toho youtibera podporují a on z nich zije.jinak jsou ti všechno dostupne informace dohledatelne na webu a jak už jsem uvedla vyse zajímá se o to více lidi i youtuberu
@wikias
tvl,tvoje starosti na moji hlavu...
@barborachladkova mne vadí, že si člověk naseka dluhy a neplati je. A ještě je tak vycurany ze se tomu vyhyba úmyslně. Vic děti, žádný majetek, insolvence atd
A vy víte, proč ty dluhy mají? Třeba se jim stalo něco v mládí a neměli "pojistku na blbost", stačí někomu blbě ťuknout auto, něco zkazit v práci, vytloukat půjčku půjčkou.. to fakt nemusí být, že jen bezhlavě utrácejí. Insolvence má celkem dost přísné podmínky a je spíš k obdivu, že se do ní dlužníci pustí, protože ve většině případů to končí tak, že stejně dluhy nesplácí, pracují na černo a táhne se to s nimi celý život. Takhle to za 5 let vyřeší a můžou začít s čistým štítem. Někdo do toho samozřejmě spadne znovu, tak to je prostě finanční negramotnost, ale fakt se může přihodit v životě ledacos a pokud mají dluhy z nějaké nestane souhry okolností, může jim to pomoct. Jinak jako, já se jich nezastával, mně sympatičtí nejsou, viděla jsem pár videí, jen přidávám úhel pohledu, že nic není černobílé... stejně tak ten počet dětí a životní styl s tím může a vůbec nemusí souviset. 🤷♀️
@prejeta_zaba tak se koukni na soupis v ir a bude ti jasné, že to není, že se něco stalo a neměli pojistku na blbost, ale jsou tam pohledávky z rychlých půjček, telefony a neplacení zdravotního pojištění, tohle není chyba v Matrixu, ale finanční negramotnost
presne..insolvence je pro bohace.neboli jsou prisne podminky..ale ve vysledku jsou to rodiny co nebraly na rohlik (twkive by insolvenci nedosahli).jsou to rodiny co maji dost ale pritom malo a nepochopili smysl uveru,a uroku..pak najednou je to preroste...ale jelikoz maji velmi dory rodinny prijem..dosahnou na insolvenci..pet let nejak daji..a pak di z vesela piskaji..neznam cloveka co by byl v insolvenci kvuli "nestesti".je to vzdy potreba mit mobil.pak sekacku,dale tablet.je to jednoduche.kliknes na netu a veznes rychlou pujcku..
@marketka_m
Znam clove,ktery ma insolvenci kvuli nevydarenemu podnikani a rozhodne to zadny bohac neni
@zelenaesmolda co znamena nevydarene?i pod tim si muzu predstavit hodne...hele bohac je slovo velmi zavadejici...rodina ktera mi prijem 30 tisic podle insolvence neni bohata..ale pokud uz ma 50 prijem..tak uz na insolenci dosahne.
a pokud rodina ma prijem 50 a vice..zije si dobre..nezivori..atd..a najednou si musi koupit vec ktera ji je k hovnu (tablet) a to bych mohla pokracovat..tak to je pro mne bohata rodina..protoze chudsi rodina (neresme prijem)...ale pujci ci na chleba..doslova abx deti mely co jist...na insolvenci nikdy nedosahne..a uroky je znici uplne stejne..a to je ten hnus ktery stat podporuje
@marketka_m tak nema prijem ani tech 30 a zenu ma na RD.
@zelenaesmolda hm tak to je zajimave.znami jsou v insolvenci a prave rikali ze tam je podminka prijem a oni diky praci obou na to dosahli...
@prejeta_zaba psali,že se zadluzili kvůli vybavení domácnosti
@wikias pokud to je kvuli pracky chapu...pokud kvuli mobilu,tabletu,toustovaci,domaci pekarne atd..nepochopim

@jarla presne :(a stat tohle toleruje..misto toho ja splacim hypoteku a jsem na tom hur nez oni