•
13. zář 2008Je, a nebo si prodloužím šňůru u klávesnice a je to. Mám PC přímo u postele.
0
To teprve začneš s pozorováním. Počkej až budeš mít embroušky u sebe, to budeme mít stihy! 😃 😃
Já určitě upeču hrnkovou buchtu s ořechama, oběd - masko, asi rychlovku a brambory. Mě už vůbec nic nenapadá. Rýži bych si dala. Vidíš. To je nápad a s masem a nějakou šťávou. No a co ty? Já jsem bez mladého, tak je celkem jedno co bude. Drahému je všechno jedno, každé jídlo je pro něho lepší než v nemocnici.
Já určitě upeču hrnkovou buchtu s ořechama, oběd - masko, asi rychlovku a brambory. Mě už vůbec nic nenapadá. Rýži bych si dala. Vidíš. To je nápad a s masem a nějakou šťávou. No a co ty? Já jsem bez mladého, tak je celkem jedno co bude. Drahému je všechno jedno, každé jídlo je pro něho lepší než v nemocnici.
To musí být. Jednou za čas. Víš co, teď ho fakt na chvilku pustím. Hned ráno se tady, ale sejdeme. Jsem zvědavá na tvůj telefón do OL. JO?????? 😃 😃 😃 Dopoledne hned píšu. Drahý se úplně raduje. To jsem mu udělala, ale radost. Jsi šťastná žena, že máš drahého dnes pryč. 😃 😃 😃
Ahoj holky a hezký den.
Nějak jsem se dala do úklidu těch letních věcí a dávám zimním prostor. Tak jsem se zapoměla, že si teď nadávám, že jsem tu nedošla dřív, jenže se to zas tak moc nepohlo. 😃 😃 😃 😃
Konko - ne do IP pošty, normálně ať to Koczurka pošle tady, taky potřeujeme inspirace, no ne? 😃 😃 😃
Takže žádné tajnůstky. 😃 😃 😃 😃 😃
Koczurko - takže co telefon do OL, jak jsi dopadla????? Taky se necháš přemlouvat. Měla jsi tam volat v 10h no a už je půj 11. ( Nejsem vůbec zvědavá ) 😃 😃 😃
Nějak jsem se dala do úklidu těch letních věcí a dávám zimním prostor. Tak jsem se zapoměla, že si teď nadávám, že jsem tu nedošla dřív, jenže se to zas tak moc nepohlo. 😃 😃 😃 😃
Konko - ne do IP pošty, normálně ať to Koczurka pošle tady, taky potřeujeme inspirace, no ne? 😃 😃 😃
Takže žádné tajnůstky. 😃 😃 😃 😃 😃
Koczurko - takže co telefon do OL, jak jsi dopadla????? Taky se necháš přemlouvat. Měla jsi tam volat v 10h no a už je půj 11. ( Nejsem vůbec zvědavá ) 😃 😃 😃
Tak jsem zde,takže z těch 12 co byly ICSI se oplodnilo 6 a ten zbytek se přirozeně neoplodnilo ani jedno. 😞 Ale jsem ráda za těch 6,jen ať vydrží do zítřka.Řekla mi embrioložka že mi zavedou dvě a já jsem se ptala jestly by mi nemohly dát tři a říkala v žádném případě. 😃 Takže zítra kolem osmi tam máme být. 😃 Receptík vám pošlu holky,vydržte.Teď si jdu zavést utrogestan.Zatím...
Koczurko - super. Takže od zítřka jsi těhulka. 6 stačí, budeš mít zmrzlinky, takže skvělá novinka. A ještě by mě zajímalo, proč řekla v žádném případě??? To je zvláštní, oni jistě ví co dělají. No hlavně, že to takhle dopadlo. No a ještě mi asi uniklo proč dělali ICSI jen s polovičkou???? To se nedělá automaticky u všech??
Začni psát odpověď...

Odešli