Žádost o ruku. Ano, ne?
Zdravím dámy, omlouvám se předem za tak blbou otázku ale jsem vážně bezradná. Zjistila jsem že přítel pro mě potají shání zásnubní prsten... Já ale nevím jestli si ho chci vzít jako mám ho ráda ale nejsem si prostě jistá na 100%...nedovedu si představit mu říct ne..nechci ho zklamat. Řekla jste některá ano i když jste si nebyla úplně jistá? Nebo naopak odmítli? Přijde mi to hrozně krutý když vím že je do mě blázen mu říct sorry ale ja nevím asi si tě brát nechci. Říkám si že přinejhorším se dají zásnuby zrušit ale stejně😥 odpusťte si prosím hnusné komentáře já vím že jsem hnusná a zlá, ale nemůžu si pomoct a hrát přetvářky 😏
@madbetka a hlavne nech sa rozhodne srdcom. Naše názory by jej nemali povedať: toto urob! My to nemáme právo ovplyvniť, môžeme sa len vyjadriť na danú tému
Já osobně zkušenost nemám, já jsem byla nadšená, když mě manžel požádal o ruku. Ale znám pár, kdy kluk požádal holku a ona teda si nebyla jistá, řekla mu to na rovinu a řekla, že mu říká ano, ale že svatbu by raději odložila na neurčito, aby zjistili, zda k sobě opravdu patří...
To, že zasnoubení jsou už víc jak 5 let, je jen detail. Ona by už svatbu chtěla, ale on řekl, že dokud nebudou se minimálně snažit o dítě, tak si ji nevezme...
Já to sice nechápu, ale je to jejich život...
Pokud ale svatbu nechceš a nechceš o něj přijít, nejlepší bude, když na to téma hodíš řeč, že se ještě nechceš vdávat, protože.... ještě před tím, než Tě požádá... Předpokládám, že o Vánocích by Tě chtěl asi požádat
Jo a ještě k tomu páru viz výše, nejvíc mě pobavil důvod žádosti o ruku... Jeho rodina ho údajně do toho tlačila blbými kecami, že jeho mladší bratr se už oženil a on pořád nic.
Jen by mě zajímalo, zda oba vědí i to, co jsem tady napsala... S každým jsem mluvila zvlášť a zjišťovala, jak se věci mají 🙈
Nadhoď to téma dřív než se zeptá, třeba když uvidíš svatbu, že se na to ještě necítíš, ale že jednou třeba. Ale za mě to vypadá, že ho tak ráda nemáš, tak zvaž zda má vztah s ním budoucnost, nebo jste na to příliš mladí. Musíš to cítit sama. Každá jsme se trochu asi bály a měly pochyby, je to velký krok. Já ale vím, že ten můj je ten pravý.

@madbetka ja som ale nepovedala že MUSÍ povedať áno. Myslela som tým, že sa môžu porozprávať a povedať mu to tak aby to po tých rokoch nebolelo aj jeho. Vysvetliť mu čo v jej reči znamená nie, ale iným spôsobom ako len pár slovami . Chlap je automaticky nastavený na jediné slovo: áno . A keď započuje nie, nepochopí to tak, ako to žena mohla myslieť . Pretože oni majú iný systém (nechcem tým povedať že sú hlúpi alebo zle rozmýšľajú). Je to môj názor, nikomu to nevnucujem a ak to niekto nepochopil, to už nie je na mojich pleciach