icon

10. dpo. Vidíte slabou čárku na těhotenském testu?

Včera v 08:50

Ahoj, vidíte něco? Já si nemůžu pomoct ale na obou mi přijde že se něco slabě rýsuje, předevčírem jsem testovala a tam vím že 100% nic nebylo ale tady? Nevím no, možná si něco zkouším vsugerovat, říkám si že kdyby se povedlo tak už by tam duch být měl a pokud ne tak je tenhle cyklus už prostě ztracený ne?

frantiska87
Včera v 09:11

@anonym_autor Já nic nevidím. A 10 dní po ovu rozhodně není nic ztraceno, vajíčko může zatím hnízdit, a v takovém případě je na test ještě brzo.

autor
Včera v 09:22
@frantiska87

@anonym_autor Já nic nevidím. A 10 dní po ovu rozhodně není nic ztraceno, vajíčko může zatím hnízdit, a v takovém případě je na test ještě brzo.

@frantiska87 doufám že je jen brzy, z jistých důvodů nás dost tlačí čas a na tenhle cyklus jsme “vsadily vše” tak snad, šílím z toho že bych možná radši slyšela že je to ztracený aby se mi ulevilo a na chvíli si vydechla. Děkuji za slušný komentář

lencaa11
Včera v 10:05

@anonym_autor zatím nic

anonym_98c141
Včera v 11:32

koukám na velkém monitoru a možná tam opravdu něco je, zkus případně zítra nebo pozítří ráno, to už by to značně sílilo.. takhle jsem měla pididucha 10DPO a za dva dny už jasná zřetelná čárka.. držím pěsti

autor
Včera ve 14:57
@anonym_98c141

koukám na velkém monitoru a možná tam opravdu něco je, zkus případně zítra nebo pozítří ráno, to už by to značně sílilo.. takhle jsem měla pididucha 10DPO a za dva dny už jasná zřetelná čárka.. držím pěsti

@anonym_98c141 určitě zkusím, děkuji 🙏🏻

frantiska87
Včera v 18:15
@anonym_autor

@frantiska87 doufám že je jen brzy, z jistých důvodů nás dost tlačí čas a na tenhle cyklus jsme “vsadily vše” tak snad, šílím z toho že bych možná radši slyšela že je to ztracený aby se mi ulevilo a na chvíli si vydechla. Děkuji za slušný komentář

@anonym_autor testujete dál? Jak to vypadá? Já dávám vše do všech cyklů, zatím nic. :(

autor
Včera v 20:48
@frantiska87

@anonym_autor testujete dál? Jak to vypadá? Já dávám vše do všech cyklů, zatím nic. :(

@frantiska87 první dítko nám trvalo taky skoro rok, ale už je to nějaká doba, dlouho jsme se nemohly rozhoupat k druhému a teď už nás trochu tlačí čas tak doufám že to vyjde, tyhle testy jsou dnešní (10DPO) zítra budu zkoušet další a uvidíme