icon

Zadržování vody v těle před MS. Dá se tomu odpomoct?

medi_ivca
21. bře 2012

Ahoj holky, predem se omlouvam, pokud to tady uz bylo ...... ale potrebuju rady!! Mam pocit, ze zadrzuju vodu. Pri brani HA jsem byla v poho, ted zadrzuju. Nicmene je to asi v zavislosti na MS. Cetla jsem ze je to normalni, ale me to tak neprijde. Do ovulace v pohode, pak zacnu a nejhorsi je to tyden pred 😖 To se pomalu nevejdu do kalhot. Da se tomu nejka odpomoct? Neznate nejake recepty? Je mi to dost neprijemne, ale nevim co se s tim da delat 😢

masel
•
21. bře 2012

@medi_ivca Ahojky.Tak recept bych také potřebovala.Mě to hlavně trápí až když příjde,nebo den předem.A pak to stojí za to.Připadám si jak balón 🙂

medi_ivca
autor
•
21. bře 2012

@masel hmmm, me fakt 12-10 dni predem 😖

smisek2011
•
21. bře 2012

@masel
@medi_ivca Ahoj holky me to take trapi ale ja jeste beru HA prave chci vysadit jestli to bude bez ni lepsi nebo nee

mitote
•
21. bře 2012

@medi_ivca hele ja taky kdysi mivala pocit ze zadrzuju vodu pred MS... jo jinak ty vitaminy jsou http://www.lekarna.cz/orissa-pupalkovy-olej-s-v...

medi_ivca
autor
•
22. bře 2012

@smisek2011 zkus, myslim, ze vysazen HA pomuze 😉

@mitote Gabi diky za typ!!! Vyzkousim 😉 😎 😵

llllucka
•
22. bře 2012

Zadržování vody je normální,ale asi ne tak dlouho.Co se poradit s gynekologem?.Já taky hodně nateču a to jak před MS,tak před ovolucí.

smisek2011
•
22. bře 2012

@medi_ivca dnes posledni ha tak pak pisnu jestli to je lepsi bez ni

kajovaevicka
•
22. bře 2012

Hele, na zadržování vody je nejlepší kopřivový čaj... Ta krásně odvodňuje, takže než začneš tělo ládovat dalšíma umělýma látkama, tak zkus bylinky🙂 Já zrovna nejsem bába bylinkářka, taky se směju názorům, že bylinky jsou na všechno. Ale s tou kopřivou mám fakt dobrý zkušenosti, měla jsem minulé dva měsíce to samé a tenhle jsem pila týden před MS ten čaj z nich a paráda🙂

masel
•
22. bře 2012

@kajovaevicka Ahojky.Já mám hrozně ráda bylinkové čaje.Zrovna tam mám kopřivu nasušenou,tak budu pít i jí. 😀
Jelikož se snažím otěhotnět,tak piju kontryhel a kotvičník. Díky za radu.

masel
•
22. bře 2012

@smisek2011 Když vysadíš HA tak ti prospěje nejen vtom,že se ti nebude zadržovat tolik voda,ale i z vícé věcí. Kdybych mohla vrátit čas,tak nikdy žádnou HA neberu.

ataner81
•
22. bře 2012

Ahojte dievčatá. Mám rovnaký problém a ani čaje, ani vitamíny, pitný režim či tabletky na odvodnenie mi nepomáhali. Začala som teda chodiť na lymfodrenáž a od vtedy žiadna voda navyše

smisek2011
•
22. bře 2012

@masel souhlasim s tebou....my zenske se mame chranit kde jakym svinstvem a co chlapi??Proc oni se necpou hormonama?Pak ze zenske nejsou zodpovedne ze?

masel
•
22. bře 2012

@smisek2011 Ženský jsou vtomo směre směre zodpovědnější a lepší než chlapy. A stejně dopadneme vždy hůř,neboť co se týče tý HA co je to za svinstvo. A my vše tohle podstupujeme.

mamkamarketa
•
22. bře 2012

urcite zkus bylinky!

masel
•
22. bře 2012

@mamkamarketa Tobě zabíraj bylinky?

mamkamarketa
•
22. bře 2012

@masel no jasne!furt chodim curat 😅

anakonyes
•
22. bře 2012

já vodu nabírám ať beru HA nebo neberu 😉 teď zkouším bylinkové produkty od OKG na vlastní těle a minulý měsíc to bylo výrazně lepší. uvidíme co příští týden 😉 vaření čajů v poklusu za dětma nestíhám, tak si jen nakapu kapičky a piju vodu 😉 všechny výše zmíněné byliny by měly pomoci. a pupálkový olej taky a vitamín E....taky na odvodnění pomáhá namočit večer do studené vody pár hrozinek a přes celý den to usrkávat. Jsou na to akupunkturní a akupresurní body...aromaterapie -Hadek na to má speciální olejíčky....
http://www.okg-family.cz/synergie/ já nestíhám tak zatím vyhrává tahle firma 😉

masel
•
22. bře 2012

@mamkamarketa To já také dost chodím čůrat.Někdy mi připadá,že jde víc ven,než dovnitř 😀

minina
•
22. bře 2012

AHoj holky, na tu kopřivu bacha, mě říkala doktorka nepíto to víc než 2 měsíce, pak by to mohlo mít vliv na ledviny ☹ Ale to na tom čaji nepíšou 😠 Mě pomohlo skoro přestat solit. Držím teď dietu, tak je to i tím lepší, ale jím hodně ovoce, zeleniny a nesolím skoro nic. Dá se na to zvyknout 🙂

mamkamarketa
•
22. bře 2012

@minina tak ja nesolim odjakziva,ale vodu zadrzuju porad. piju odvodnovaci caj (setrny na ledviny) a tam pisou,ze se muze brat dlouhodobe 😨

minina
•
22. bře 2012

@mamkamarketa No já jsem s tím zadržováním měla problém po vysazení HAk, měla jsem během pár dní nahoře 3 kila:( Těd jsem to shodila a uvidíme, co bude🙂 Podle mě odvodňovací je jinej než kopřivovej, co tu někdo doporučoval. Ale piju ten kopřivovej taky, ale jen to nejde pít neomezeně🙂

masel
•
22. bře 2012

Já stou solí se také dost mírním,ale velké změny jsem nepocítila.

@mamkamarketa To jsi ho koupila v lékárně,či ho maj i v krámě?

mamkamarketa
•
22. bře 2012

@masel nene na www.dedekkorenar.cz
je to tenhle

masel
•
22. bře 2012

@mamkamarketa Děkuji.Proštuduji a případně i objednám 😉

medi_ivca
autor
•
25. bře 2012

@anakonyes dekuji za typy a rady. Ted zkusim ten vitamin E a uvidim. Cajiky piju tak nejka prubezne, koprivu zatim ne 🙂 Curat chodim furt, jsem prutokovy ohrivac, takze problem je jinde

@minina ja to nijak se soli neperehanim, uz kvuli zilam aby mi neotekaly nohy, alkohol jsem taky omezila na minimum, je to boj a peklo. Ale ja na to vyzraju 😀

@mamkamarketa zkusim. Diky za dalsi typ 😀 😉

kacenkaharris
•
1. kvě 2012

Vraj su na to vyborne tie velke biele redkvicky! Surove alebo vo vyvare, zacat tyzden pred MS.