Ženy vs. muži
Zkušenosti, zážitky, rady, vychytávky, společné problémy, fígle, vztahy. Co vám na chlapa zafungovalo, aby jste ho dostaly, kam bylo potřeba? Co platí na nás? Co nám na nich vadí a jak to řešit? Co si myslíte, že bychom měly měnit my na sobě? Jsme dokonalejší? .............. atd atd... 😀
Já mám třeba fígl, že když potřebuju, aby mi chlap doma pomohl, tak mu napíšu seznam na papírek, co je třeba (např. vysypat koše, vysát, přebrat ponožky) Nic nezapomene a má radost, že si to může hezky odškrtávat 😀 A hlavně - když se do toho pustí, dělá ty úkony hned za sebou, aby měl hotovo. Když mu to říkám průběžně, vždycky odpoví - jo za chvilku 🙄
Na druhou stranu bych potřebovala poradit, jak skloubit mou touhu po tom si občas někam vyjít, zatančit, bavit se, jet někam na víkend... s jeho touhou být doma v klidu a pohodě 😠
A kedym áš narodeniny? Môj syn 7.10. 😵 javascript:addEmoticon('😵','vBody')
javascript:addEmoticon('😵','vBody')
Aký Havel? Teda, viem, kto to je, aj som ho osobne videla, ale prečo ho s em pletieš? 😕
tak to nevím proč se to tak zvrhlo?? je pokročilá hodina a už mi to nemyslí 😀 😀 😀
No jako že jste všichni raci 😀 😀 😀 😀 to se přeci doporučovalo, množte se .... 😀 😀 😀 😀 😀

jako aby se to vyvazilo? 😀