icon

Zklamání z chování kamarádky. Jak se vyrovnat?

Včera ve 22:07

Nevím, jak se k ní dál chovat. Mám kamarádku, která mě měsíc přemlouvala, ať s ní jdu na jednu akci – že tam sama nechce atd. Já sice nejsem moc noční tvor a mám to 55 km daleko, ale souhlasila jsem. Poprosila mě, jestli bych koupila lístky s tím, že mi peníze dá až na akci.
​Sraz měl být půl hodiny před začátkem. Celý den se neozvala, ale obě pracujeme, tak jsem to neřešila. Napsala jsem jí v 15:00 a říkala, že se těší a že tam bude ještě jeden její známý.
​Přijela jsem tam, ona nikde, tak píšu, volám a nic. Po půl hodině přišla zpráva, že má nízký tlak, a víc mi neřekla. Od té doby je opět bez reakce. Mám takový pocit, že je s tím známým a prostě se na mě vykašlala, což by mi ani nevadilo, kdyby to řekla na rovinu.

lv
Dnes v 05:56

Tak to je dobrá kráva. Nechala bych si to zaplatit i s cestou tam a zpět. Samozřejmě se může stát, že je někomu zle, ale většinou be natolik, aby mohl zavolat, omluvit se, hned poslat peníze.

1pomnenka
Dnes v 06:56

Tak už není tvoje kamarádka, ne? Takovou, co se nedokáže omluvit, že nedorazí, nezvedne telefon, nepotřebuješ.

autor
Dnes v 08:11
@1pomnenka

Tak už není tvoje kamarádka, ne? Takovou, co se nedokáže omluvit, že nedorazí, nezvedne telefon, nepotřebuješ.

@1pomnenka není, ale mrzí to 🥺

macik84
Dnes v 10:58

@anonym_autor chápu, že tě to mrzí a asi opravdu šla s tím chlapem. To není pravá kamarádka... Ta si tvůj smutek nezaslouží.

anonym_b42664
Dnes v 16:26

@anonym_autor Stalo se mi něco podobného...chtěla jsem jít na koncert, kamarádku jsem pozvala. Byly jsme domluvené snad měsíc. Koupila jsem lístky. Odřekla mi to asi hodinu před, že se jí nechce nebo je unavená..něco na ten způsob. Je ze stejného města.
Narychlo jsem lístek udála společnému známému...který si to vyložil po svém, jak se ukázalo.
Mně se líbil ale frontman kapely, tak jsem trávila večer spíš s ním.
Na druhý den jsem to schytala, že jí dělám ostudu, jak kdyby se jí to nějak dotýkalo.
To se fakt ukázala. Že i já, která dává milion šancí, jsem se tím uzavřela. Konec. Odpustit ano, to je akt vůle, ale v životě ji už nechci.

levandule_k
Dnes v 18:23

Takovou osobu bych za kamarádku nepovažovala. Co to je za chování? Chce jít na akci, překecá tě, máš koupit lístky, které ti nezaplatila....wtf.
1) Není to kamarádka, ale ex kamarádka, osoba, která tě využívá.
2) Podívej se na opakující vzorce ve svém životě. Koho si pouštíš do života.
3) Sice se zachovala ona špatně, ale jediné, co můžeš udělat je, že se naučíš nastavit hranice, aby se to neopakovalo, protože tyhle lidi tady holt jsou. Změnit můžeš jen sebe, ne druhé.