icon

Zkušenost s manipulací reality show. Jak zvládnout kritiku?

27. srp 2025

Krásný dobrý večer,
nedá mi to spát asi se potřebuji jen někde vykecat... Dostala jsem do TV a horší ponížení jsem nikdy nezažila...
Lidi soudí jen co vidí v TV, ale nikdo nemůže soudit přece když neví co se událo při natáčení než to bylo sestříhaný podle toho jak se jim to hodí...
Cítím se na dně, protože díky tomu vypadám přesně naopak než jaká doopravdy jsem... Asi bych se mohla víc rozepsat, ale na to momentálně není síla... V životě mě takhle na dno dokázali dostat dvě věci. 1. když mi zemřela maminka a 2. natáčecí týden, kdy musíte dělat vše jak si přeje režisér a štáb a teď následné odvysílá po sestříhání ( nechali tam veškeré negativní věci, a to pozitivní co se stalo tam není)...
Kdybych se mohla víc rozkecat možná by se mi i ulevilo, jenže nejspíš se bojím že dostanu stejnou bídu jako na netu...

Strana
z2
betelgeuzz
29. srp 2025
@anonym_autor

Manžel stojí za mnou a brání mě. Hlavně říká že můžu odejít se vztyčenou hlavou protože jsem hodnotila poctivě a nejela kritiku...
Jenže já se díky těm hnusům bojím teď i jen vyjít ven. Bojím se lidí že na mě budou ukazovat a tak.
Moje blízké okolí stojí za mnou protože mě znají a vím jaká jsem. Že šmudla nejsem, že nesmrdím a že skvěle vařím a peču

@anonym_autor Lidi jsou silní anonymně na netu. Venku tě pozná málokdo a ti co poznají, tak si stejně nedovolí. maximálně tě pomluví za zády. Vykašli se na ostatní, pokud tví blízcí stojí za tebou, tak je vše OK.

veroniqess
29. srp 2025

Já třeba na televizi ne koukám a ani jsem nevěděla, že Prostřeno ještě existuje 😀 Tím chci říct, spousta lidí to neviděla a je jim to jedno. A spousta to viděla, ale ve finále je jim to taky jedno. A ostatních je mi líto.

Strana
z2