icon

Zkušenosti s Colostrem. Kde hledat spolehlivé informace?

marry94
21. únor 2023

Ahoj holky máte zkušenosti? Pokud ano poprosím o odkaz jaké je jich tolik
Děkuji

leilinka1234
21. únor 2023

Mám zkušenost s kozím kolostrem Betula a bioalis. Za mě jedna z mála věcí, co funguje. Neříkám, že jsou dcerky 100% zdravé, občas kašlou a frkaj. Ale až na vánoční moribundus, který jsem chytla i já a lehli jsme s teplotama na týden, tak ťuk ťuk ťuk, jsou ok 🙏 loňskou zimu pořád něco.

xvitko13
21. únor 2023

@leilinka1234 a jak často mívají děti rýmy a nachlazení? Jak davkujete? My taky dáváme kolostrum betula a teda drželo je nachlazení přes 2 týdny, teď 4 dny zdravé a dnes už zase rýma...chodí do školky...tak nějak tomu kolostru přestáváme věřit... děkuji

milisent
22. únor 2023

Nekdy v prosinci jsem zacala davat kozi kolostrum od Virde, cena kolem 500,-. V lednu byla mala nemocna jednou. Ted uz je mesic zdrava a to byla nemocna kazdy mesic. A hodne trpi na horecky, klidne 6 dnu 38, 5-39. V tom lednu mela horecku jeden den. Za me super vec

lentilkah
22. únor 2023

Davala jsem Betulu a u syna bohuzel bez ucinku.

xxx3d
22. únor 2023

kolostrum je tak specifický doplněk stravy, a tím, jaké množství se na trhu objevuje...

pamatuji si, že jsem o něm četla kdysi, určitě 7 let zpátky, možná víc a zásadní bylo, že -
není samospásné, pořád je to doplněk stravy
a další důležitá věc, musí pocházet z místa, oblasti, kde žijeme (aby tu imuno funkci mělo) jinak ne, ale předpokládám, že většina touží právě po té imunitě.
a způsob zpracování

takže... když vezmu vše kolem a kolem, vychází mi, že když dítěti pořídím nějaké kvalitní probiotikum, vyjde mi to líp a hlavně, nejsem limitovaná věkem dítěte, a dalšími faktory, jako u kolostra.

journals
22. únor 2023

Betula - bez účinku

kozelkova
26. bře 2023

My jsme na podzim začaly brát kravské colostrum colvia a nemocnost byla minimální, což minulý rok bylo horší, když jsme ho nebrali.