Změnily se vám chutě v těhu navždy?
Ahoj holky,
V tehu mi bylo fakt blbě z masa, stačil už zápach. Hlavně vařené hovězí a už sem letěla blinky. Teď jsem skoro 9 měsíců po porodu a maso mi vůbec nechutna. Včera jsem měla po mega dlouhý době rajskou s hovězím plátkem. Bylo to zas pro mě fakt hnus, jak mi to nechutna. (Rajská ano, ale bez masa)A vygradovalo to pak, když jsem zvracela. Ted už se fakt nepřekonam a hovězí už nikdy jist nebudu. Kuřecí a vepřové mi také připadají chutove strašný, ze po chvilce je mi také zle. Takže sníst třeba plátek masa je pro mě fakt sebezapreni.
Další co se v tehu změnilo a přetrvává odpor dal je kafe, mléko, ryby, rýže, pití vody.
Tak by mě fakt zajímalo jako jste na tom vy, co se v tehu změnilo za chutě ?
Přetrvalo to dlouhodobě i po nebo se to zas vrátilo do normy?
@aaaa15 Něco na tom nejspíš je. Já taky na začátku byla jak pominuta na tyhle věci. Tlacenky, utopence, a hlavně ocet. Ten sem i pila. 😄
@herminka mam to tak isto, maso som jedaval dovtedy len z donutenia, aby som mala dostatok zeleza a vyvazenu stravu, vobec mi nechybalo. Teraz by som zrala vsetko, aj veprove, ktore zasadne nejem, lebo mi smrdi, neapoznavam sa 😂. Predvcerom som mala jaternicu, pre mna neskutocna prasarna, ale nedokazala som si pomoct, co je horsie, kavu nemozem ani citit, som z toho fakt na nervy, ja som kavu milovala a jednu salku denne som si mohla a chcela dopriat, ale nejde to verim, ze sa to vrati do normalu.
Při prvním těhotenství mi neskutečně smrdělo kuřecí maso. Ať syrové nebo jakkoliv upravené. Nebyla jsem schopná ho ani připravit. Po porodu se to ihned změnilo a jim ho zase normálně. Teď u druhého mi zase smrdí hlávkové zelí jako příloha, kysané k bůčku nebo v Segedínu my nevadí. Jinak žádné speciální, divné chutě na něco nemám

@95newmommy2020 No uvidíme, manžel by si ho moc přál. Ale jsme ještě úplně na začátku...