icon

Změnily se vám chutě v těhu navždy?

95newmommy2020
26. říj 2020

Ahoj holky,
V tehu mi bylo fakt blbě z masa, stačil už zápach. Hlavně vařené hovězí a už sem letěla blinky. Teď jsem skoro 9 měsíců po porodu a maso mi vůbec nechutna. Včera jsem měla po mega dlouhý době rajskou s hovězím plátkem. Bylo to zas pro mě fakt hnus, jak mi to nechutna. (Rajská ano, ale bez masa)A vygradovalo to pak, když jsem zvracela. Ted už se fakt nepřekonam a hovězí už nikdy jist nebudu. Kuřecí a vepřové mi také připadají chutove strašný, ze po chvilce je mi také zle. Takže sníst třeba plátek masa je pro mě fakt sebezapreni.
Další co se v tehu změnilo a přetrvává odpor dal je kafe, mléko, ryby, rýže, pití vody.
Tak by mě fakt zajímalo jako jste na tom vy, co se v tehu změnilo za chutě ?
Přetrvalo to dlouhodobě i po nebo se to zas vrátilo do normy?

Strana
z2
aaaa15
29. říj 2020

@95newmommy2020 No uvidíme, manžel by si ho moc přál. Ale jsme ještě úplně na začátku...

95newmommy2020
autor
29. říj 2020

@aaaa15 Něco na tom nejspíš je. Já taky na začátku byla jak pominuta na tyhle věci. Tlacenky, utopence, a hlavně ocet. Ten sem i pila. 😄

lu_muerta11
29. říj 2020

@herminka mam to tak isto, maso som jedaval dovtedy len z donutenia, aby som mala dostatok zeleza a vyvazenu stravu, vobec mi nechybalo. Teraz by som zrala vsetko, aj veprove, ktore zasadne nejem, lebo mi smrdi, neapoznavam sa 😂. Predvcerom som mala jaternicu, pre mna neskutocna prasarna, ale nedokazala som si pomoct, co je horsie, kavu nemozem ani citit, som z toho fakt na nervy, ja som kavu milovala a jednu salku denne som si mohla a chcela dopriat, ale nejde to verim, ze sa to vrati do normalu.

luci_ela
29. říj 2020

Při prvním těhotenství mi neskutečně smrdělo kuřecí maso. Ať syrové nebo jakkoliv upravené. Nebyla jsem schopná ho ani připravit. Po porodu se to ihned změnilo a jim ho zase normálně. Teď u druhého mi zase smrdí hlávkové zelí jako příloha, kysané k bůčku nebo v Segedínu my nevadí. Jinak žádné speciální, divné chutě na něco nemám

Strana
z2