Zničená místa na koberci, čím je schovat?

joann
28. led 2018

Maminky, náš pětiletý syn má v pokoji koberec se silnicí. Včera si hrál s modelínou a podařilo se mu ji zašlapat do toho koberce a aby se maminka nezlobila tak ji miláček vystříhal nůžkami 😀 nevíte čím bych to mohla schovat? Děkuji za tipy

misa357
28. led 2018

Dát na to nějaký běhoun, nebo vyměnit koberec, nic jinýho s tim nenaděláš. Ja osobne, bych na to prdela. Je to dětskej pokoj, takovy veci jsou normální a počítám s tím, ze dostane cajmrsk. Proto taky zařizuji, s ohledem na věk.

snahnah
29. led 2018

Jé, to jsem ráda, že nejsem jediná, co má doma demoliční četu v podobě jednoho dítěte :D mám doma plovoučku a nejlevnější kusové koberce z Ikei, protože vždy po 2 letech jsou na vyhození. Béžový polil kakaem a rozpatlal jahody, zůstaly skvrny, prostě to nešlo dolů. Tmavě hnědý pokreslil žlutou voskovkou a povytahoval očka, začal ho párat. Do současného zašlapal banán a pravidelně minimálně jednou týdně ho pokydá kečupem. Už na to prdím, za pár měsíců se budem stěhovat, pak pořídím zase nový. Normálně bych ten vystříhaný nechala, za "odměnu" 🙂 a časem pořídila nový.