icon

Oslava po obřadu. Jak byste to udělaly VY?

misicka03
13. zář 2020

Zdravím budoucí nevěsty, potřebuji poradit jsem v těžké situaci a nevím jak to vymyslet. Máme svatbu na malinkém zámku prvně jsme to chtěli jen se svědky, ale pak nám to bylo blbé kvůli rodičům. Tak teď bude svatba se svědky a rodiči plus sourozenci. A teď to hlavní, přítel nechce žádnou oslavu on vidí jen nás dva a že to děláme jen pro nás ne pro ostatní, bylo těžké ho přemluvit aby tam byli i rodiče. A jako neumím si představit jak to bude vypadat po obřadu, který trvá cca 20 minut a pak jako půjdem dom? Nevím jak to udělat aby to nebylo blbe.. Nemáte nějakou zkušenost? Jak by jste to udělali vy ? Děkuji 🙂

caboonek
•
13. zář 2020

Pokud to budete mit jen tak v malem poctu, co treba sampanske a maly podnos s kolacky?

misicka03
autor
•
13. zář 2020

@caboonek něco takového bude nachystané na tom obřadu 🙂

michaela666
•
13. zář 2020

@misicka03 Zkusila bych někde v restauraci jenom společný oběd a třeba kávu...Pro zachování dobrých vztahů v rodině, by mohl na 2 hodinky posezení s rodinou přistoupit. A hned potom bych udělala program už jenom pro vás dva, aby jste si to užili spolu.

jjasmina
•
13. zář 2020

Ono pokud partner nechce, nenutte.Já to ukecala na společný oběd.

pasiba
•
13. zář 2020

No my se bereme teď v sobotu. Já chtěla svatbu jen ve čtyřech a naše děti a on byl pro větší se všemi možnými blbostmi. Je tedy větší. 18 lidi. Nakonec nam obě mámy řekli, že už jsou na takové nervy staré a ať to máme ikdyby nám to vláda omezila na ty čtyři lidi. Prostě ve finále o velkou svatbu nestojí skoro nikdo. Poptala bych se u rodičů. Třeba jim ani nebude vadit, když to bude hodně ořezané. Rodina vám štěstí přeje i bez oslavy. Prostě takové jaké to budete chtít 🙂

pavelkamat
•
13. zář 2020

A jak to chceš ty? Píšeš co přítel, ale jak by sis to přála ty?

jipo11
•
13. zář 2020

@misicka03 my se vzali s rodiči a svědky a dvěma nejbližšími kamarády, pak jsme zašli na oběd a ve tři už byli doma 😆 a byla to pecka, žádné nervíky, klídek, pohoda 😊

alcar
•
13. zář 2020

@misicka03 jako rozejit se obradu jen tak bez niceho je blbe. Myslim, ze kafe a zakusek a dve hodiny setkani s rodinou tveho novomanzela nezabije. 😃

ckocka
•
13. zář 2020

Pouze obřad a rozchod mi přijde takové nedotažené. Uvítala bych chvíli pobýt společně, aby se ten zážitek usadil.
Ale zase lidé se neberou proto, aby plnili nějaká očekávání.

marcicek84
•
13. zář 2020

To se pak zve prave na ten spolecny obed nekde do restaurace,muzete si dopredu rezervovat i jednotne menu, s polevkou a dezertem a kavou,to si myslim,ze je minimum,aby to melo ten svatebni nadech a to neni prece problem vydrzet...