Botky na jaro. Jaké koupit?

27. únor 2021

Ahoj maminky, prosím o radu. Chci koupit své skoro dvouleté holčičce botky na jaro. Chci nějaké spíše do terénu, bláta, louky, trávy..... Bydlíme na vsi a kolem je dost "bordel", takže nic luxusního nechci, to by se tu hned zničilo..... Nemáte nějaké tipy? Vůbec nevim co koupit. děkuju

blondynka400
27. únor 2021

Nepíšeš, jaká má malá nohu, zda širší nebo užší. Každopádně nejde o to za je to luxusní bota a nebo ne. Ve 2 letech potřebuje pořádné a kvalitní botičky, pro vývoj nohy je to zásadní. Ale dle toho co píšeš tak určitě s membránou, to je základ. A dobrá bota se ani při tomto používání nezničí, když tedy nekoupíš lakovky do města .-)

amazonkajanik
27. únor 2021

Syn má tedy poděděné adidas po synovci. Oba mají vysoký nárt. A i kdybych brala funglovky, tak bych sáhla po stejné značce. Vydrží, jsou omyvatelné tzn snadná údržba. Jsme též na vsi,kde hned po 50metrech je cesta necesta

jipe
27. únor 2021

záleží na délce a šířce a tvaru nohy. Já kupuju BF nebo kompromis, kožené a impregnuji, dcera má jonap slim, syn froddo

felixfelicis
27. únor 2021

Brala bych z hladké kůže, ta se nejlépe udržuje.

maki90
27. únor 2021

Celoročky D.D. step v nějaké praktické barvě. Kupovala jsem teď dceři tmavě růžové, jsou kožené a dobře se čistí. Starší je dostane taky.

antoinet
27. únor 2021

Já mám aktuálně na jaro pro tříletou troje boty, jedny kotníkové s membránou do lesa a bláta (Superfit), lehké tenisky na hřiště (Decathlon) a jedny pořádné kožené s tkaničkami na běžné chození do města apod. (Jonap).

mamikry
28. únor 2021

Kouknete na Keen s podrazkou CNX. Deti je mely na leto jako sandalky a do terenu byly super. Jen nejsou uplne vhodne pro zacinajici chodce. Jestli ale mala beha dobre, mohly by byt.