icon

Botky na jaro. Jaké koupit?

27. únor 2021

Ahoj maminky, prosím o radu. Chci koupit své skoro dvouleté holčičce botky na jaro. Chci nějaké spíše do terénu, bláta, louky, trávy..... Bydlíme na vsi a kolem je dost "bordel", takže nic luxusního nechci, to by se tu hned zničilo..... Nemáte nějaké tipy? Vůbec nevim co koupit. děkuju

blondynka400
•
27. únor 2021

Nepíšeš, jaká má malá nohu, zda širší nebo užší. Každopádně nejde o to za je to luxusní bota a nebo ne. Ve 2 letech potřebuje pořádné a kvalitní botičky, pro vývoj nohy je to zásadní. Ale dle toho co píšeš tak určitě s membránou, to je základ. A dobrá bota se ani při tomto používání nezničí, když tedy nekoupíš lakovky do města .-)

amazonkajanik
•
27. únor 2021

Syn má tedy poděděné adidas po synovci. Oba mají vysoký nárt. A i kdybych brala funglovky, tak bych sáhla po stejné značce. Vydrží, jsou omyvatelné tzn snadná údržba. Jsme též na vsi,kde hned po 50metrech je cesta necesta

jipe
•
27. únor 2021

záleží na délce a šířce a tvaru nohy. Já kupuju BF nebo kompromis, kožené a impregnuji, dcera má jonap slim, syn froddo

felixfelicis
•
27. únor 2021

Brala bych z hladké kůže, ta se nejlépe udržuje.

maki90
•
27. únor 2021

Celoročky D.D. step v nějaké praktické barvě. Kupovala jsem teď dceři tmavě růžové, jsou kožené a dobře se čistí. Starší je dostane taky.

antoinet
•
27. únor 2021

Já mám aktuálně na jaro pro tříletou troje boty, jedny kotníkové s membránou do lesa a bláta (Superfit), lehké tenisky na hřiště (Decathlon) a jedny pořádné kožené s tkaničkami na běžné chození do města apod. (Jonap).

mamikry
•
28. únor 2021

Kouknete na Keen s podrazkou CNX. Deti je mely na leto jako sandalky a do terenu byly super. Jen nejsou uplne vhodne pro zacinajici chodce. Jestli ale mala beha dobre, mohly by byt.