Chůvička s velkým dosahem, alespoň 500 m. Máte tip?

87pavlina
4. čer 2022

Ahoj. Prosím o radu. Potřebuji sehnat chůvičku s větším dosahem (máme pouze do 300 metrů a přes ostatní domy nedá ani těch 300 metrů). Vím, že existuje chůvička, která se dá propojit s chytrým telefonem přes wifi nebo data, ale tu nechci. Koukala jsem na internetu a vyskočila na mě tato: https://detske-chuvicky.heureka.cz/alecto-pmr-c... Nemáte s ní zkušenosti, případně nemáte doma nějakou podobnou, která přes domy dosáhne alespoň 500 metrů? Děkuji za rady 🙂

lentilkah
4. čer 2022

Asi trochu nevyzadana rada, ale takhle daleko bych se od ditete nevzdalovala.

jjasmina
5. čer 2022

@87pavlina další matka roku..

michaela666
5. čer 2022

Na akcích máme vysílačky. Nepotřebují být v zásuvce a mají dlouhý dosah. Používáme je na louce, dítě spí ve stanu a já sedím třeba o 30 metrů dál u stolu.
Dál bych nešla a už vůbec nenechala dítě samotné doma!

eva267
5. čer 2022

My máme předchozí model té z odkazu. Opravdu má velký dosah. Přes kilometr dala bezpečně. Není to totiž chůvička, ale vysílačka. My se ale nevzdalujeme na dálku, ale přes velký počet zdí. Chvíli trvalo, než jsme naladili kanál, kde nás nikdo nerušil. Občas chytneme vysílání kamioňáků 😀

87pavlina
autor
5. čer 2022

@lentilkah
@jjasmina
Dámy, nikde jsem nepsala, že to potřebuji pro dítě, takže pokud nechcete přihodit radu, tak se, prosím, zdržte komentáře. Doufala jsem, že se tu dočkám nějakých nápadů, ale nečekala jsem, že tady budou takové aktivistky. Hezkou neděli Vám přeji.

exbordelar
5. čer 2022

@87pavlina my pouzivame whatsapp - videohovor.

emamaira
5. čer 2022

Taky jsme měli problém s počtem zdi, stačilo zajít za roh pergoly a bylo po signálu. Používali jsme aplikaci na telefony.

knoesell
5. čer 2022

Doporučuji chůvičky Babymoov, mají opravdu daleký dosah, máme je odzkoušené na mnoha místech a hotelech a vždy fungují bezproblémově.

lentilkah
5. čer 2022

@87pavlina Tak na materskem foru se celkem predpoklada, ze to chces kvuli diteti 😏
Takze uz jen ta myslenka, ze nechas dite takhle samotne mi bere chut radit a podporovat to.
Kdyby si napsal rovnou, ze to chces treba pro rybicky, to by byla jina 😀

87pavlina
autor
5. čer 2022

@lentilkah Nehodlám se tady ospravedlňovat a vykládat, na co to potřebuji. Viděla jsem tu několik dotazů a témat s naprosto odlišnou tématikou, než jsou děti, takže na tom dotazu nevidím nic špatného. A pokud nemáte žádnou radu, tak proč to vůbec komentujete? Je to ztráta času jak pro Vás, tak pro mě.

petulkadodo
5. čer 2022

@87pavlina Máme tuhle https://www.mall.cz/detske-chuvicky/babymoov-ba... Vždy je ale potřeba počítat s tím, že dosah je uveden ve volném prostoru, každá zeď ho zkracuje, obzvlášť tlustá nosná zeď.

lentilkah
5. čer 2022

@87pavlina Ja mela radu ohledne bezpecnosti, to zase neni tak uplne mimo. I kdyby to melo od podobnych napadu varovat nekoho jineho.