icon

Jak dlouho vydrží velikosti oblečení Lindex pro miminka?

25. led 2025

Jak dlouho vám vydrží velikosti? Třeba teď syn má Lindex body 68 mu ješte je , 74 volnější (9 měsíců) ale třeba pyžamka Lindex už má 80 , protože přes stehýnka nedopneme.
H&M většinou body už 86 .
Ale jde mi třeba o to, co mu mohu za velikost nakoupit na jaro.. to mu bude rok.

mamikajuli
AMBASADORKA
25. led 2025

V roce bych řekla že 92 u Lindexu úplně v pohodě 🙂 Něco určitě i 86. Ono taky záleží, jaká je to zrovna ta kolekce,každá je trošku jiná

hanka_12345
25. led 2025

Ridila bych se nasivkou, tam to co vim sedi. Ale tohle nakupovani do foroty jsem nikdy nepochopila. Lindex jsem ve skupine na fb a nestacim se divit temer obden. Lindex je docela drahej a vecne tam nekdo prodava nasysleny zasoby s visackama ktery dle vlastnich slov nestihli unosit . Fakt to nechapu. Vzdyt treba pyzamo tam stoji klidne 600,-

kokoska29
25. led 2025

taky záleží na dítěti 😀 dcera bude mít v Dubnu dva roky a momentálně má Lindex pyžama 80. Bodycka obleče z lindexu 74. Z HM ma 86. Ty věci od Lindexu jsou hrozně velké, nám vždycky i dost dlouho vydrží... Proč chceš už teď nakupovat na jaro? Slevy mívají celkem pravidelně, takže já bych radši počkala než skladovala oblečení další rok než do toho doroste 🤷

pipi_puncocha
25. led 2025

Synové se k větší velikosti než 80 z Lindexu u bodýček nedostali - vydržely přes 2 roky věku a pak už byli bez plen a přešli jsme na 92 velikost triček, takže 86 bych vůbec nekupovala. To samé pyžama - pak už jsme dávali dvojdílné.

hennrietta
25. led 2025

@kokoska29 Taky jsem nikdy do zásoby nekupovala. Ale třeba to ty ženský braly, když byly nějaké slevy a braly to jako risk. Buď to bude a nebo nebude. Já takhle na jaře brala dceři zimní bundu z Takka. Naštěstí ji byla. 😄
A nebo s tím kšeftují. I takové jsou... 🤦‍♀️ Neříkám, že Lindex je špatný, ale jsou i jiné značky, které dceři seděly lépe.

kristynasam
25. led 2025

Malému je 7m, Lindex 74 ještě obleče, ale nevidím to na dlouho.
Ostatní značky už dávno 80. Má "namakanej vršek" a chci, aby mu bylo pohodlně.
Mám koupené body 80 a 86 a jsem zvědavá, na kdy to bude🙂

elesse
25. led 2025

Nekupuj to, nevis, jak to bude. Zacne chodit, pres stehna zhubne, nebo tak ne. Jestli nutne kupovat musis, proste kup o velikost vetsi nebo veci, ktere unosi bez ohledu na pocasi (coz je krome bund a kratasu snad vsechno). Syn v roce nosil 92, dcera 80 a 92 ma ve 2,5 letech…

aktakd
25. led 2025

Dcera má dvě bodyčka ve velikosti 68 už rok 🙊 a pořád jí to je pěkně, zatímco jiné značky má 80 a 86.

jiss
25. led 2025

Nakupuju Lindexy už na druhé dítě a velikosti jsou větší než jinde, takže mým nadprůměrným dětem to sedí dle cedulky. Navíc to mají dost konzistentní, takže mám jistotu, že když nakoupím ve výprodeji do foroty, tak jim to klidně za rok fakt bude. Body mi vydrží přes dvě velikosti určitě, pyžamo, jak bylo řečeno, když padne akorát, tak se mi ten zip nějak špatně zapíná přes nohy. Aktuální mimino 6 měsíců, 72 cm, necelých 9 kilo, dlouhý trup a krátké končetiny, body má 68 a ještě chvíli bude mít, spodní díly 68 i 74, kterou musím ale ohrnout, pyžamo 74. Jiné značky po starším klidně velikost 80 🤷