icon

Jaké kalhoty do školky na zahradu doporučujete?

2veverka
31. říj 2022

Holky, schválně, které kalhoty jsou podle vás nejlepší do školky na zahradu? Pokud je zima, oteplováky to jistí, za tepla zase tepláky/kraťasy. Ale pokud je tenhle čas/nečas nebo suchá zima, které typy termokalhot jsou podle Vás nejlepší?

Strana
z2
elsy3
1. lis 2022

@2veverka Dcera nosi do skolky kalhoty Kugo, maji v pase gumu a olivku na utažení (je hubena a vše ji pada). Dělají se letní, zateplene i nějaké sustakove.

fifinka2020
1. lis 2022

@muhehehe právě už jsem se setkala, že ne v každé školce schvalují puncochacky - asi spíš u menších děti a že je pak práce, když chtějí na záchod (neumí si to obleknout). Navíc si říkám, že když by třeba venku promokly nožičky, nevymeni ti tak snadno jako ponožky...

janaa26
1. lis 2022

Nejlepší jsou softshellky. Celou školní docházku je nosili od podzimu do jara. Jarní nebo zimní s fleesem a dle počasí jsme vrstvili pod ně.
Softky na míru dítku zde www.samoli.cz, více info a fotek na Fb.

2veverka
autor
1. lis 2022

Holky, a když je fakt sníh, tak potom oteplováky nebo kombinézu?

2veverka
autor
1. lis 2022

@westie A můžu se zeptat - legíny místo tepláků? Já jsem viděla zajímavé leginy na Fleru, ale říkala jsem si, aby to nevypadalo divně...

jana_zofie
1. lis 2022

@2veverka no... Syn ma zatim 8 mesicu (a u dcery ten problem neni), ale zatim mu leginky slusi... Takze nemohu rict. Jinak za me oteplovaky misto kombinezy. Dcera se do ni strasne nerada oblika. A pokud maji odepinaci ksandy, je to rychlejsi na zachod. Jinak jsem minule koupila Tchibo soupravu z druhe ruky a tam ma bunda vevnitr zip, ktery lze zapnout na stejny zip na oteplovacich, takze to tu kombinezu jakoby udela.

janaa26
1. lis 2022

@2veverka Když byli malý tam cca do těch 3 let měli kombinézy, pak už oteplováky. Ale mám kluky. U holky si to nedovedu představit v momentě kdy potřebuje čůrat a je bez pleny - tam bych volila hned otepláky.
Jinak oteplováky dostávali jen do sněhu. Pokud byla/je suchá zima stačí jen softky s fleesem.

dixi86
1. lis 2022

@jane46 super, děkuji

ha_ja
1. lis 2022

Softshellové kalhoty/kombineza, v zimě pod to merino oblečení.👍

westie
1. lis 2022

@2veverka Ja kupuji leginy v Lindexu, vypdaji opravdu jako klucici a podle me to divne nevypada. Ale syn je hubeny a i ty leginy ma trochu volnejsi. A v zime, kdyz byl snih, davala jsem lyzarske kalhoty na ksandy nebo kombinezu, podle toho, jak syn chtel.
A i ucitelky ve skolce byly radsi za leginy, protoze se na to jen natahne horni vrstva, nehrne se to nahoru po noze a je to prsktictejsi nez puncochace, protoze deti si puncochace neumi moc natahnout.

emamaira
1. lis 2022

@2veverka dávám leginy z Lindexu misto teplaku, syn je hubený, vypadají prostě jako úzké tepláky. Ale už mě taky napadlo, že na silnějším dítěti by tak dobře nevypadaly.

Strana
z2