Jakou matraci do dětské postýlky?

kaimic
20. pro 2020

Chtěla bych se zeptat jakou matraci do detske postylky. Popripade typy. Dekuji 🙂

goovana
20. pro 2020

@kaimic kokosovou nebo pohankovou

mamikry
20. pro 2020

@kaimic Miminko ma mit tvrdi matraci, pro prcka budu kupovat kokosovou, u ktere bude kokosova vrstva uvnitr. Kdyz je nahore, tak pry spatne schne a navic se muze lamat, kdyz si zacne v postylce stoupat. Pro starsiho mame odtud a spi se na ni super (ozkouseno na mamice 😉) https://www.aminabytek.cz/matrace-do-detske-pos... Pro prvni jsem teda mela molitanovou z Ikea a taky stacila, ale to jsem o tom moc nevedela.

kaimic
autor
20. pro 2020

@mamikry ja pro syna poprve mela take molitanovou,ale nechtel mi na ni vubec spat. A ted u druheho ditete bych chtela koupit neco lepsiho...neco jsem o tom cetla,ze by mela byt tvrdsi,ale zase ne moc...a nebyla jsem.si jista zda kokosova by byla vhodná.

mamikry
20. pro 2020

@kaimic Co jsem zkoumala, tak kokos se kupuje nejcasteji. My mame pro starsi kokos a nejakou tenci penovou vrstvu nahore, ale je tvrda primerene a spi se na ni krasne. Bohuzel ale nedelaji rozmer do male postylky, tak taky hledam alternativu. Ma byt tvrda az stredne tvrda.
.

mariladka
20. pro 2020

My mám v postýlce s kokosem. Měl by se ale dávat pozor na pročůrání, v tom kokosu se pak může tvořit plísen klidně. Já to vyřešila tím, že jsem koupila nepromokavé prostěradla, syn má skoro 3r a ani jednou to neproteklo 🙂 ale do velké postele už s kokosem brát nebudu.

puhelin
20. pro 2020

Kdyz jsem ji pred 4 lety kupovala, cetla jsem z vice zdroju, ze se prirodni material nedoporucuje kvuli vlhkosti. Od potu atd. Ze rychleji plesnivi. Kdyz se da nepromokava podlozka, srazi se vlhkost na ni.
Takze jsem koupila velmi tvrdou molitanovou. Jestli ted vyzkumy pokrocily nevim, mladsi uz postylku nemel vubec.

kevi1
20. pro 2020

Ak chces poriadnu matrac, investuj do Traumeland a kasli na tie kokosove a pohankove vymysli.

zelenaesmolda
20. pro 2020

@goovana
Pohankovou ne.Nam pani v obchode rikala,ze by se nemelo v mistnosti kde je matrace ani susit pradlo protoze je strasne nachylna na vlhkost.

syslounek
20. pro 2020

Jako první jsme měli kokosovou, ale dcera na ni špatně spávala. Pak jsme koupili náhradní postel k babičce s matrací z nějaké pěny a malá na ní spala líp, tak jsme je přeměnili. I u syna je to patrné. Navíc má vlastní nepropustný potah.

adela1399
20. pro 2020

My máme od značky Träumeland typ Butterfly🙂a spokojenost

zuzaaaaa
21. pro 2020

Traumeland, velká spokojenost.

andrea93133
22. pro 2020

Já jsem po dlouhém vybírání, čtení recenzí, pro a proti, nakonec koupila ze studené pěny a paráda 👍 malá (rok) si nestěžuje 😅

kaimic
autor
22. pro 2020

@andrea93133 take vybírám, čtu recenze a tak...a tím je to horší 😄takze vidim,ze pak proste neco vyberu a snad bude vyhovovat 😁

andrea93133
22. pro 2020

@kaimic všechno má svoje pro a proti, ale pohankovou a kokosovou jsem pak zavrhla kvůli plísním a tak, přece jen ta matrace není jen na rok že 🤷‍♀️ děti se pak odplenkovávají někteří tam usínají u mlíčka nebo v noci pijí a i přes ochranu matrace se tam některá tekutina může dostat, tak už jsem pak jen hledala kvalitní ze studené pěny 😊