icon

Kde koupit dětské ponožky bez lemu?

georginka15
9. čer 2025

Dobrý den, chtěla bych vás moc poprosit, jestli byste mi mohli poradit, kde by se daly koupit ponožky bez toho lemu (obvod ponožky kolem nožičky bez gumy) pro dvouleté dítě (velikost bot máme 23). Velikosně jí ponožky sedí, ale bohužel má vždycky úplně otlačený, stažený ten lem kolem nožičky. Bojujeme s tím od miminka. Předem vám děkuji za odpovědi.

martulka88
10. čer 2025

@georginka15 Woxx, ale nevím, zda mají ty zdravotní i v tak malé velikosti. Zkusit třeba vyhledat froté ponožky a nebo právě se zdravotním lemem.

kakba
10. čer 2025

Vezmi jakoukoliv ponozku a pod tim lemem to ustrihni. Parat se to nebude.

merope
10. čer 2025

Jestli si dobře vybavuji, tak všechny silnější od tchibo ho nemají. Ale to na léto asi moc nebude. Pokud s tím bojujete, tak to znamená, že má menší nožičku a silnější potom výše - zkoušeli jste více značek ponožek? Jinak já takhle synovi kupovala i šité, ty by se daly udělat víc na míru.

georginka15
autor
10. čer 2025
@merope

Jestli si dobře vybavuji, tak všechny silnější od tchibo ho nemají. Ale to na léto asi moc nebude. Pokud s tím bojujete, tak to znamená, že má menší nožičku a silnější potom výše - zkoušeli jste více značek ponožek? Jinak já takhle synovi kupovala i šité, ty by se daly udělat víc na míru.

@merope děkuji za rady. Přesně, kvůli letnímu počasí právě nevím jestli by ty froté ponožky byly vhodné.

merope
10. čer 2025
@georginka15

@merope děkuji za rady. Přesně, kvůli letnímu počasí právě nevím jestli by ty froté ponožky byly vhodné.

@georginka15 Podle mě jsem ty šité měla od někoho tady z Koníka, ale fakt netuším, třeba se ozve (není někde v inzerátech? byla snad z Jindřichova Hradce, Budějovic či prostě z této oblasti).

malytlustyhroch
10. čer 2025
@merope

@georginka15 Podle mě jsem ty šité měla od někoho tady z Koníka, ale fakt netuším, třeba se ozve (není někde v inzerátech? byla snad z Jindřichova Hradce, Budějovic či prostě z této oblasti).

@merope "fusky" sije @losbobos myslim.

malytlustyhroch
10. čer 2025

My kupovali proste ponozky bez lemu, uz je to davno, ale v celkem normalnich obchodech - F&F, h&m, kik atp.
Pripadne co jsme dostali s lemem, tak nekdy pomuze ten lem ohrnout, aby byl na nejuzsim miste nohy, na kotniku, ne na lytku.

optimistic
11. čer 2025

Treponky 🙂