Kde nakupujete oblečení pro děti?

barunka12345
4. únor 2025

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete oblečení pro své děti. Mám dvě holčičky (4 a 7 let) a zatím nakupuji pouze v Lindexu a Little Things. Ráda bych objevila další značku, která nabízí podobné střihy. Máte nějaké tipy? S jakou značkou jste spokojené? 🙂

fioreta
4. únor 2025

Čauky, zásadně CaA, s tím máme nejlepší zkušenosti, potom občas Takko Fashion. Pepco nebo Kik - když potřebujeme levnější a obyčejnější věci. 🙂

lauriak
4. únor 2025

Tak isto - Lindex, Little things a este HM a Next je za mna fajn.

1pomnenka
4. únor 2025

bymini, Reserved, FF

leila7
4. únor 2025

Kupuji oblečení v Replay,Hannah,a někdy Pepco a qicksilver

ruzova_pastelka
4. únor 2025

Jestli jim sedí tyhle značky (tzn. jsou spíš hubenější a delší), pak bych doporučila Bóboli a Minoti. Jsou srovnatelné kvalitou a mají moc hezké věci

atij
4. únor 2025

@barunka12345 ještě bych doplnila Coccodrillo

barmil
4. únor 2025

@barunka12345 Mango, Zara, mám kluka 5 a líbí se mi ta elegantní lezernost.

lennus
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ceramidy
4. únor 2025

@barunka12345 Next ,C&A a Reserved ,mela jsem rada H&M,ale posledni dobou sla kvalita hodne dolu a Vse oversize je des :-/

dandaa
4. únor 2025

Nejvíc oblečení mají z Nextu ,potom syn Convers. Do školky/družiny a na doma mají H&M. Dcera šaty mayoral, river, guess...

korin
4. únor 2025

Použité oblečení z internetu i od známých, nové z Lidlu, C&A, Decathlonu, Pepca, Kik.

sona_kratochvilova
4. únor 2025

Hodně věcí dostávám od kamarádek a když jdu něco nakupovat namířím do Sinsay. Z Pepca a Kiku oblečení synovi nesedí.