Košík XXL na kolečkách. Doporučení/rada?
Ahoj maminky,
mám dotaz. Máme prozatím půjčený proutěný košík na kolečkách, ve kterém spinká maličká přes den (přes den má totiž problém usnout a jinak, než "uvozením" neusne). Problém je, že v jejích 7měsících jí košík už je knop. Přemýšlím, že bych prostě zkusila koupit větší. Jen si nejsem jistá, jestli je to dobrá invetsice. Mám strach, aby mi z něj taky hned nevyrostla. A hlavně ten, co má půjčený, je po kamarádce a má v podvozku pevnou ocelovou konstukci a k tomu kolečka z kočárku a je bytelný až běda. No a když koukám na ta kolečka u košíků, co jsou teď na trhu, tak si nejsem jistá, jestli těch skoro osm kilo uvezou, když s ním plánuji "popojíždět" pravidelně.. Nemáte někdo zkušenost s životností a manipulací (myslím, jestli se s ním dá popojíždět pohodlně). Přikládám fotky větších košíků, které zvažujeme pořídit. Nebo jestli mi třeba doporučíte jiný?
Děkuji!🙂

My jsme měli místo košíku malou dřevěnou postýlku na kolečkách Baby Scarlett (prodává např. Krteček). Je vhodná do chvíle, než začne dítě sedět,to už pro vás asi nemá cenu. Košík mi pro tak velké dítě přijde nebezpečný, snadno se převrátí. Známá tak skončila s malochem v nemocnici.
@1leny tak já řeším teď stejný problém, máme podobný košík ten největší co se dá sehnat a malého uspávám dopoledne stejně jako ty, nevím jak to budu dělat až z něj vyroste, ale jiný nebo větší nebudu pořizovat, protože až si začne malý stoupat a sedět tak by jsem ho do toho koše stejně už radši kvůli bezpečnosti nedala 😉
Díky moc za tipy a názory. My tím, že plánujeme ještě jedno, a zřejmě to bude v podobném období jako pár, od kterého máme košík půjčený, tak stejně zvažujeme koupi. Takže to, že ho teď malá už tolik neužije, nám až tolik nevadí.. Každý den navíc dobrý (protože jinak je to trochu peklo..:/)..
@ovin a můžu se zeptat, jestli jsi taky jezdila s tou postýlkou nebo byla prostě stabilně v obýváku třeba? Já že má podobná kolečka, jako ten náš první vytipovaný košík, ale mě přijdou taková vachrlatá....
@luciaanaa a můžu se zeptat jaký máte a jestli jsi s ním spokojená?

já měla na prcka stařičký kočár s obr korbou, houpací. Investice cca 500 a výsledek - k nezaplacení 🙂