icon

Které plenky vydrží celou noc pro čtyřletou dceru?

9. zář 2025

Ahoj, prosím poraďte. Do teď jsem u dcery používala značku Babylove. Má 4 roky a má plenku na noc. Někdy je suchá, ale většinou se přes noc ještě počůrá. Poslední lch několik nocí se ráno probudila durch mokrá. Do teď měla velikost 5+, zkusila jsem i vel. 6, ale nepomáhá. Budit v noci ji nechci, chci doporučení na plenky. Děkuji. Dcera má asi 102cm a kolem 14kg.

patypresdevaty
9. zář 2025

To chce prostě zkoušet, každému dítěti sedí něco jiného... No a když ne budit v noci, tak dát prostě vyčurat před spaním a těsně před spaním už moc nepít. Děti už mají v tomhle věku ten močový měchýř prostě větší, takže už déle vydrží, ale taky toho je pak hodně, když to pustí všechno, no...

autor
9. zář 2025
@patypresdevaty

To chce prostě zkoušet, každému dítěti sedí něco jiného... No a když ne budit v noci, tak dát prostě vyčurat před spaním a těsně před spaním už moc nepít. Děti už mají v tomhle věku ten močový měchýř prostě větší, takže už déle vydrží, ale taky toho je pak hodně, když to pustí všechno, no...

@patypresdevaty Pije hodně přes den, večer už moc ne. Než jde spát, jde se většinou vyčůrat.

mysh_me
9. zář 2025

Ja davala na noc vzdy pampersky - jedine, ktere opravdu neprotekly a vydrzely cokoliv az do rana. Nemam teda zkusenost s takhle velkou velikosti, ale dokud jsem mela deti na plenach, tak na noc jedine pampers.

vapi32
9. zář 2025

Doporučuji vyzkoušet Huggies nebo Pampers a sledovat, která lépe vyhovuje potřebám dcery. Každé dítě je jiné, a co funguje pro jedno, nemusí fungovat pro jiné 😊

autor
9. zář 2025
@mysh_me

Ja davala na noc vzdy pampersky - jedine, ktere opravdu neprotekly a vydrzely cokoliv az do rana. Nemam teda zkusenost s takhle velkou velikosti, ale dokud jsem mela deti na plenach, tak na noc jedine pampers.

@mysh_me Která řada, prosím? 🙂

petulkadodo
9. zář 2025

@anonym_autor Dáváš kalhotkové nebo zapínací? Na noc jsou lepší zapínací, přijde mi, že pojmou větší objem tekutiny. Plus jsem kupovala o velikost větší než píšou dle váhy. Nám Babylove vydržely až do těch 4 let na spaní.

autor
10. zář 2025
@petulkadodo

@anonym_autor Dáváš kalhotkové nebo zapínací? Na noc jsou lepší zapínací, přijde mi, že pojmou větší objem tekutiny. Plus jsem kupovala o velikost větší než píšou dle váhy. Nám Babylove vydržely až do těch 4 let na spaní.

@petulkadodo Dávám klasické a snažím se utahovat. Pants nevedu.