Lehátko pro 7měsíční miminko?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jaké pořídit houpátko/sedátko pro moje 7 měsíční miminko? Od narození doteď měl lehátko baby Bjorn, viz první fotka, které ale je jen do 9 kg, což už přesáhl. Dáváme ho tedy do jiného lehátka - od fisher price - druhá fotka, který je až do 18kg, jenže v tom je takový zkroucený, v tom prvním lehátku měl hezky rovná záda, byl v takovém polo lehu polosedu a mohl se v tom hezky houpat, to druhé tak nehoupe, no prostě není v tom spokojený a hlavně to první lehátko bylo i ideální na cesty za rodinou, bylo dobře skladné. Snažila jsem se najít stejné lehátko pro větší děti ale nenašla jsem nemáte nějaké tipy ? Potřebovala bych aby bylo i dobře skladné, abychom ho opět mohla vzít na cesty a aby mi z toho nevypadl, proto by tam měly být popruhy, které mohu zapnout a také hlavně, jestli v tom může být i až bude umět sám sedět, někde jsem četla že mu to pak brání ve vývoji a + může to být nebezpečné, aby z toho nevypadl, ale já ho nechci pokládat jen tak na zem nebo do velké jídelní židličky, takže kampak posazovat zatím nesedící a pak už sedící miminko?
Děkuju za tipy a rady + přikládám ještě poslední foto, našla jsem takové nafukovací sedátko, které sice nehoupe ale mohla bych ho brát sebou na cesty za rodinou, je dobře skladné, co si myslíte i o tom? 😊