Monitor dechu. Jaký a proč byste ho doporučily?
Ahojky všem 🤗 jaký monizor dechu a proc by jste doporučili??? Děkuji moc❣️
Máme AngelCare (starší typ), je to monitor dechu v kombinaci s chůvičkou. Když se odpojí desky, funguje samostatně jako chůvička.
Měli jsme na půl roku z porodnice Babysense II a za ten klid to stálo. Jedna deska byla v postýlce, druhá v košíku, jen jsem si vždycky přendala tu “krabičku”. Zařval jednou, ale jak jsem k malé doběhla, tak byla v pohodě. Takže nevím jestli planý poplach nebo se leknutím nadechla, každopádně jsme s tím byli spokojení.
Máme Nanny a spokojenost.
Mame Babysense 2 pro... Ma dve desky. Ted uz na nej prispiva i pojistovna (vzp - nevim, jak ostatni)
Ja ho nejdriv kupovat nechtela, ale zvykla jsem si v porodnici. Plany poplach nikdy nebyl 🙂 pouzivala jsem do ted (malemu 1 rok).
Máme Nanny, za ten klid to stojí. Je dost senzitivní, ale nedělá zbytečné poplachy. Ten nám udělal asi tak dvakrát za skoro7 měsíců, když se malý skulil v psotýlce úplně mimo. Výhodou je i několik vteřin pípání, když ho zapomenete vypnout při vyndání miminka třeba na kojení - až pak se rozeřve na plné pecky.
Vejde se i do kočárku, pokud potřebujete převézt monitor dechu jinam a řešíte prostor.
Ja ti k monitoru doporucim kurz prvni pomoci novorozencum a detem. Nez najdes mobil, vzpomenes na cislo,zklidnis se,tak je mnohdy pozde. To mi zachranilo syna,ne monitor,
Taky máme Nanny a jsem spokojená😊
A nechystáte se ho některá prodat? Nebo myslíte ze fungl nový je lepší???
@lilkin Oficialni dovozce na strankach uvadi, ze tento servis nabizi, jsou v Brne. Jestli je to opravdu nutne, netusim. My to u druheho ditete nedelali a ani jsem nikde nenasla oficialni upozorneni od vyrobce, ze by se melo delat a po jak dlouhe dobe. Ja jsem z okoli Prahy (Ricany), mohu osobne predat v Praze nebo nekde pobliz u nas.
@tasimia Kopíruji odpověď z roku 2018:
ANO, kalibraci dětské chůvičky NANNY Vám můžeme udělat, stojí 250 Kč a trvá zhruba 10 dní. Pokud máte zájem můžete přístroj přinést v pátek dopoledne.
Přeji hezký den
a zůstávám se srdečnými pozdravy.
Petr KRÁSNÝ
KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Přemyslova 25 (naproti OC PLAZA)
301 00 PLZEŇ
Více informací na: www.SZO.cz

Máme nanny a zachránil mi obě děti. 🙂 to mluví asi za vše. Tolik to nestojí a ta tu jistotu a klid to stojí určitě.