icon

Monitor dechu. Jaký a proč byste ho doporučily?

lilkin
7. zář 2020

Ahojky všem 🤗 jaký monizor dechu a proc by jste doporučili??? Děkuji moc❣️

lilian2111
7. zář 2020

Máme nanny a zachránil mi obě děti. 🙂 to mluví asi za vše. Tolik to nestojí a ta tu jistotu a klid to stojí určitě.

mona91
7. zář 2020

@lilkin my máme babysence II ( myslím ze je to ta dvojka) má dvě desky, větší a menší můžou byt napojené i obě dvě naráz. Nikdy nebyl plany poplach a za ten klid to stojí. Používali jsme i dyl než do roka, hlavně když byl malej nemocnej.

riavais
7. zář 2020

@lilkin máme babysense II, prenajatý z pôrodnice na celý rok za 900,- 😊

mamikry
7. zář 2020

Máme AngelCare (starší typ), je to monitor dechu v kombinaci s chůvičkou. Když se odpojí desky, funguje samostatně jako chůvička.

lenatko91
7. zář 2020

Měli jsme na půl roku z porodnice Babysense II a za ten klid to stálo. Jedna deska byla v postýlce, druhá v košíku, jen jsem si vždycky přendala tu “krabičku”. Zařval jednou, ale jak jsem k malé doběhla, tak byla v pohodě. Takže nevím jestli planý poplach nebo se leknutím nadechla, každopádně jsme s tím byli spokojení.

tasimia
7. zář 2020

Máme Nanny a spokojenost.

veronikacv
7. zář 2020

Mame Babysense 2 pro... Ma dve desky. Ted uz na nej prispiva i pojistovna (vzp - nevim, jak ostatni)
Ja ho nejdriv kupovat nechtela, ale zvykla jsem si v porodnici. Plany poplach nikdy nebyl 🙂 pouzivala jsem do ted (malemu 1 rok).

honzinenka
7. zář 2020

Máme Nanny, za ten klid to stojí. Je dost senzitivní, ale nedělá zbytečné poplachy. Ten nám udělal asi tak dvakrát za skoro7 měsíců, když se malý skulil v psotýlce úplně mimo. Výhodou je i několik vteřin pípání, když ho zapomenete vypnout při vyndání miminka třeba na kojení - až pak se rozeřve na plné pecky.
Vejde se i do kočárku, pokud potřebujete převézt monitor dechu jinam a řešíte prostor.

astyna88
7. zář 2020

Ja ti k monitoru doporucim kurz prvni pomoci novorozencum a detem. Nez najdes mobil, vzpomenes na cislo,zklidnis se,tak je mnohdy pozde. To mi zachranilo syna,ne monitor,

nanyh
7. zář 2020

Taky máme Nanny a jsem spokojená😊

lilkin
autor
7. zář 2020

A nechystáte se ho některá prodat? Nebo myslíte ze fungl nový je lepší???

tasimia
7. zář 2020

@lilkin myslíš Nanny? Výrobci doporučují si koupit nový a já souhlasím. Než došel náš, měla jsem Nanny půjčený od kamarádky, falešné dva poplachy, malou jsem zvedla a přístroj svítil zeleně. Holt tři roky starý no. Ta deska se opotřebovává.

marti89
7. zář 2020

@tasimia Začíná pípat až tak po 20 sekundách, resp. odpozorovaném intervalu mezi nádechy + asi 10 s, neřve hned po zvednutí dítěte. Nanny se dá i překalibrovat, třeba v Plzni to dělají asi za 250 Kč, podstatné je, že se nesmí klepnout s tou deskou, jinak ztratí citlivost..

tasimia
8. zář 2020

@marti89 nene to ja vím, že nezačne řvát hned. Ale 10min svítit zeleně? No nevím ;)

tasimia
8. zář 2020

@marti89 jinak ona jde kalibrovat? Na oficiálních stránkách Nanny, píšou něco jiného ..

westie
8. zář 2020

@lilkin Mame Babysense se dvema deskama, nedelal plane poplachy, rychle jsem si zvykla a pouzivala do jednoho roku u obou deti. Kdybys mela zajem, ted ten nas prodavam za 1.000,- plus doprava.

lilkin
autor
8. zář 2020

@westie a odkud jsi?? To by se měl nechat zkalibrovat ne??? 🤪

westie
8. zář 2020

@lilkin Oficialni dovozce na strankach uvadi, ze tento servis nabizi, jsou v Brne. Jestli je to opravdu nutne, netusim. My to u druheho ditete nedelali a ani jsem nikde nenasla oficialni upozorneni od vyrobce, ze by se melo delat a po jak dlouhe dobe. Ja jsem z okoli Prahy (Ricany), mohu osobne predat v Praze nebo nekde pobliz u nas.

marti89
8. zář 2020

@tasimia Jde, v roce 2014 to tam uvedené měli, dokonce byla delší záruka na ten monitor a servis v záruce dělali zdarma. Jenže je drahá doba, je potřeba vydělávat, tak proč by se s tím dělali, když místo 250 Kč si můžou říct o dvojku za nový..

tasimia
8. zář 2020

@marti89 no ja sakra nevím, volala jsem tam a kalibrace se prý nedělá. Máš někde info o té Plzni?

tasimia
8. zář 2020
marti89
8. zář 2020

@tasimia Mám, ale budu to muset dohledat v e-mailu večer..

tasimia
8. zář 2020

@marti89 super, protože to mě teda zajíma. Děkuji.

marti89
8. zář 2020

@tasimia Kopíruji odpověď z roku 2018:

ANO, kalibraci dětské chůvičky NANNY Vám můžeme udělat, stojí 250 Kč a trvá zhruba 10 dní. Pokud máte zájem můžete přístroj přinést v pátek dopoledne.

Přeji hezký den
a zůstávám se srdečnými pozdravy.

Petr KRÁSNÝ
KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o.
Přemyslova 25 (naproti OC PLAZA)
301 00 PLZEŇ
Více informací na: www.SZO.cz

tasimia
9. zář 2020

@marti89 ty jo, to je stejně drsný, že oficiálně píšou, že to nejde a ono to jde. Díky moc!