Noční světýlko bez časovače. Máte tip?

1leny
21. srp 2023

Ahoj, už jsem tu jednou řešila světýlko dceři do pokojíčku, které by svítilo celou noc (boji se tmy a občas se tak v noci budí). Potřebovala bych, aby nebylo na vkládací baterky a ideálně ani do elektriky.. Prostě nějaké dobíjecí. Byl mi doporučen takový ten silikonový medvídek nebo zajíček i s ovládáním s baterkou a s různými barvami.. Ten je super, ale zjistila jsem, že se po čase sám vypíná a musí se znovu zapnout. Ráda bych měla něco, co se prostě nevypne..
Neporadíte mi prosím ještě jednou? Děkuji!! ❤️

babka
21. srp 2023

a co led lapmicka? dcera ma obycejnou dobijeci led lampu k psacimu stolu. A vim, ze nekdy si ji bere k posteli a necha si ji svitit celou noc. Da se nastavit ruzna barva svetla, kdyz nechce jen bilou.

vanea
21. srp 2023

@1leny králíček Mifi - nic se v noci nevypíná🙂 svítí normálně celou noc až dokud ho nevypnu ráno já, nebo syn. Má různé intenzity svícení. A je skvělý, může klidně spadnout, nabíjí se v nabíječce. Máme ho už 3 roky a doporučuju ho kde se dá.

1leny
autor
21. srp 2023

@vanea a mohla bych poprosit o nějaký odkaz.. Našla jsem tady, ale tam píšou, že se po 15 minutách vypne.. 🙈 https://www.elisdesign.cz/detska-lampicka-mini-...

vanea
21. srp 2023

@1leny https://www.elisdesign.cz/kralicek-miffy-prvni-... máme tuto velikost🙂 kupovali jsme 3r zpátky, ale myslím, že by to mělo být to samé, original🙂

jajur88
21. srp 2023

@1leny Aj za nas doporucujeme Miffy first lamp od Mr. Maria. Je sice drahsia, ale za tu cenu sa skutocne oplati. Na jedno nabitie vydrzi fakt dlho svietit, je skladna i na cesty (zajo je vyrobeny z makkeho silikonu), ma oddelene tlacitka pre vypinanie a nastavenie intenzity jasu. Plus je roztomila. 🙂 Dostat ju i v prevedeni inych zvieratiek.

dixi86
21. srp 2023

Máme do elektriky už 7let z OBI a zhasíná se automaticky se světlem a naopak a pak z Ikea na dotyk a hlava zvířátka, děti je milujou a pak svítí cca 10min a zhasnou.

1leny
autor
26. srp 2023

@vanea
@jajur88 holky moc děkuji za radu!!! ❤️

klaruskaholubinka
26. srp 2023

My máme z ikey kocky. Asi půl roku s jolky jsou spokojený. Vydrží Teda 8 hodin. Ale když jdeme spát my, tak jít vypnu a zapnu a vydrží do rána

klaruskaholubinka
Autor odpověď smazal
Zobraz
klaruskaholubinka
26. srp 2023

https://www.ikea.com/cz/cs/p/toevaeder-led-nocn...
Posílám odkaz kdyby jsi chtěla kouknout