icon

Pratelné vložky do podprsenky. Jaké jsou zkušenosti a doporučení?

milu_ji
24. únor 2022

Ahoj, máte některá zkušenost s pratelnými vložkami do podprsenky a př. s kterými? Mám strašnou spotřebu těch jednorázových a už to leze do peněz... Ale zas mi vyhovují, že lepí a nikam se nešoupou, jen ohrnu podprdu a kojím a nikam nevypadnou. Což u látkových nebude. Musím je mít i v noci, jinak mám pod sebou i pod mimčem úplný mokro. Díky

elesse
•
24. únor 2022

Porad nad nimi premyslim, ale minule jsem ven nosila jednoraz, ze se da nalepit, a doma rozstrihanou bambusovou plenku. Ucel to splnilo, tak asi budu pokracovat

zelenaesmolda
•
24. únor 2022

@elesse
dal by se pouzit perlan?

petuliiik01
•
24. únor 2022

@milu_ji Ahoj, používala jsem krátce bambusové vložky do podprsenky a byla jsem spokojená.
Pokud je chceš vyzkoušet a nechce se Ti do nich investovat, nabízím Ti za kód k zásilkovně ty mé viz foto 😉
Pokud by jsi nechtěla, tak případně to přenechám někomu dalšímu pokud bude zájem 🙂

jana_zofie
•
24. únor 2022

Jedna z nejlepsich veci, za mne. Znacku nevim, ale kombinovala jsem bambus/flis a s PUL vrstvou. Protekly obcas po krajich v obsiti jenom takove trojuhelnikove, ale co to bylo za znacku uz nevim. V kazdem pripade mi i ty vyhovovaly vic nez jednorazove.

danvitka
•
24. únor 2022

Bambusové z Ali mě neskutečně vyhovovali 👍 jsou tvarované a po půl roce každodenního praní jako nové

mirecka.jaroscakova
•
24. únor 2022

nejlepší, které jsem měla byly od petit lulu, ale ani Avent nebyly špatné. jednorázové jsem vůbec nepoužívala, látkové skoro tři roky, byla jsem moc spokojená.

elesse
•
24. únor 2022

@zelenaesmolda myslim, ze dal. To jsem ale nezkousela

maki90
•
24. únor 2022

@milu_ji kupovala jsem za pár peněz na fleru, byly fajn a finanční úspora obrovská.

guliii
•
24. únor 2022

Ano používala jsem a opravdu jsem byla spokojená. Mám je schované i do dalšího kojení. A že mi mléko opravdu teklo. Měla jsem bambusové.

martiniquest
•
24. únor 2022

Mela jsem nejake bambusove od ceske znacky. Skvely vynalez.

ha_ja
•
24. únor 2022

Doporučuji s PUL vrstvou, aby neprotekla. Měla jsem u obou dětí a budu mít i u třetího. Je to velká úspora. Kupovala jsem na Fler, pak od Breberky.

veru181
•
24. únor 2022

Mně vyhovovaly od značky Bobánek.

rebe
•
24. únor 2022

Kupovala jsem rovnou s nákupem látkových plen. V podprsence se mi nijak neposunovaly, jsou velké. A na bolavé bradavky mi byly mnohem příjemnější než jednorázové, navíc lépe větrají. Teď už je nepotřebuji, některé používám místo vatových tamponků a některé místo intimky.

milu_ji
autor
•
24. únor 2022

Moc všem děkuji za sdílení zkušenosti, nějaké teda vyberu a zkusím 🙂

milu_ji
autor
•
24. únor 2022

@petuliiik01 děkuji za nabídku, já se však ještě porozhlédnu na trhu jaké varianty se vyrábí a v jedné takové firmě mám známou, tak případně vezmu tam 🙂 klidně nabídněte ostatním dámám 🙂❤️

thalia
•
25. únor 2022

@milu_ji Já jsem měla Anavy s PUL a prostě top. Nikam se neposouvaly, točila jsem jich asi šest a naprostá spokojenost.